Beleef Rotterdam Citytour

  • Pegasus Events
  • 15 - 1000 personen
  • 11161
  • Beschrijving

Beleef Rotterdam Citytour
Met onze enthousiaste stadsfanaat gaan jullie op pad om op een unieke manier “Rotterdam te beleven”. De stadsgids wisselt persoonlijke verhalen af met interessante facts & figures over de talloze hotspots. Dit is écht de leukste manier om verrassend Rotterdam te ontdekken en te ervaren.

Bezoek de iconen zoals de moderne Markthal, de bijzondere design van Centraal Station, de spectaculaire skyline, het historisch Delfshaven, de hippe winkelstraatjes en prachtige stadsparken.

Rotterdam is klaar om te verbazen en te verrassen.

We laten nog veel meer zien natuurlijk. Wat dacht je van het hoogste én het grootste gebouw van Nederland, prachtige streetart, de Reus van Rotterdam, de bijzondere details van het oude Stadhuis en de indrukwekkende brandgrens.

We combineren de geschiedenis met de positieve veranderingen die Rotterdam heeft ondergaan om te zijn wat het nu is; een gastvrije moderne stad mét een hart. Klaar om iedereen hartelijk te begroeten!

Onderweg worden de deelnemers verrast met een optreden van één van onze Rotterdamse local heros en spelen ze de Rotterdam Kennis Quiz met een leuk prijsje voor de winnaar! Een unieke beleving voor je collega’s of klanten in Rotterdam.

Het complete plaatje
Wij maken graag jouw bedrijfsuitje compleet met streetfood of een walking diner tijdens de citytour. Of wat dacht je ervan om samen te proosten met een glaasje ''Port of Rotterdam'', een ritje met de Watertaxi over de Maas of de stad per fiets te beleven. 

Wil je weten wat er allemaal inbegrepen is in de Beleef Rotterdam Citytour? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Ligging uitje

Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!