Adventure Weekend

  • PBN Ardennen
  • 10 - 250 personen
  • 10652
  • Beschrijving

Ardennen Teamweekend, echt even lekker een weekendje weg!

Modderige bospaadjes, steile rotswanden en een snelstromende rivier. Ons Teamweekend speelt zich middenin de natuur af. Slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht en je bent er: De Belgische Ardennen.
 
Een Teamweekend brengt spanning en ontspanning. Zo ga je samen rotsklimmen en raften, maar ook barbecue- en een kampvuur maken. Je ontdekt op deze manier alle schoonheid van de Ardennen én je leert je collega’s op informele wijze kennen. De gezelligheid en het samen verleggen van grenzen maken het team hechter en de sfeer nóg beter.

In het kort:

* PBN is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de Ardennen
* Prachtig in de natuur verscholen locaties met schitterend uitzicht
* Een compleet en verzorgd weekend van vrijdagavond tot zondagmiddag
* Actief of ontspannen, geschikt voor jong en oud
* Professionele materialen en enthousiaste begeleiding 

Programma
We starten vrijdagavond met een drankje bij het kampvuur of aan de bar. Zaterdagochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar zodat er met een goede bodem gestart kan worden aan de uitdagingen van de dag. Na een dag vol leuke activiteiten worden we verwend met een heerlijke barbecue. We sluiten de dag af bij het kampvuur of in de bar.

Na een stevig ontbijt op de zondagochtend gaan we aan de slag met de laatste activiteit van het weekend. Dan sluiten we het weekend af met een lekkere lunch. Na een weekend vol avontuur in de natuur nemen we afscheid als één hecht team.

Activiteiten
Klimmen  / Abseilen / Klettersteigen / Mountainbiken / Tokkelen / Trapezesprong / Boogschieten / Teamwork / Kanoën / Expeditie Robinson / Oriëntatielopen / Nordic walking / Historische wandeling / Bezoek aan de grotten / High ropes / Paardrijden / Adventure Race/ Paintball / Golf / Quad rijden / Helikopterdropping / Jeep rijden 4x4 / etc.

Het Adventure weekend kan ook geheel naar wens ingevuld worden. Graag maken wij een programma op maat. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen!

Ligging uitje

Midden in deze prachtige natuur heeft PBN twee prachtig gelegen, sfeervolle en comfortabele locaties met elk z’n specifieke kenmerken. Op en rond beide locaties organiseert PBN sportieve en avontuurlijke weekenden, maar ook voor het lekker ontspannen en genieten van de prachtige natuur zijn de locaties uitermate geschikt.

Omgeving Durbuy – La Roche

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!