Beleef het ultieme event op Forteiland Pampus

  • Pampus Events
  • 10 - 1500 personen
  • 10726
  • Beschrijving

Betreed Pampus: een onbewoond eiland midden in de Randstad. Geniet van natuur, historie en avontuur op deze bijzondere evenementenlocatie. Van intiem diner tot uitbundig festival en van strakke presentatie tot sportieve bedrijfsdag. We nodigen je graag uit om het eiland te komen bekijken en om samen een passend programma samen te stellen. 

Actief
De wind door je haren, actie en competitie: Pampus is dé plek voor een actief evenement! Het labyrint van gangen en fortkamers, de groene velden en het omringende water bieden een grandioos speelveld voor teambuilding programma's zoals 'de Vlucht van Pampus', 'Mobilisatie van Pampus ' of  Pampus'duurzaamheidsspel 'Pampus Urgentie Platform'. 

Zakelijk
Productlancering, relatiedag of presentatie? Heidag, cursusmiddag of vergadering? Maak van Pampus voor één dag jouw bedrijfseiland! Verwacht op Pampus geen strak, hightech conferentiecentrum. Wel een eiland vol robuuste kamers die wij omtoveren tot inspirerende ruimtes voor jouw bijeenkomst.

Culinair
Knapperende kampvuren, smeulende oliedrumbarbecues, heerlijke zomerse klanken en een adembenemend uitzicht op de zon die langzaam verdwijnt achter de skyline van Amsterdam. Geniet met een Pampusbiertje of een goed glas wijn van een intiem diner, een stoere barbecue of een culinaire ontdekkingstocht door het fort.


Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Midden in het IJmeer. Zeer centraal gelegen, 20-30 minuten varen vanaf Muiden of Amsterdam IJburg.
Bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje of bedrijfsevenement!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!