Alle uitjes van Xtreme Self Defense

    “Fight like Jason Bourne”

    Dat is de titel waaronder bekende tijdschriften in 2010 al schreven over ons zelfverdedigingssysteem. Tijdens onze workshop leren we jullie in grofweg 2 uur hoe je dit systeem gebruikt om jezelf te beschermen in meerdere situaties, zowel tegenover een ongewapend persoon als tegenover iemand met een mes of pistool. 

    Het systeem is ontwikkeld door de Amerikaanse Navy Seals (close-quarter-combat), waar onze hoofdinstructeur Guus Pownall ook is opgeleid. Guus geeft deze workshops al meer dan 20 jaar bij zeer uiteenlopende bedrijven, waaronder de jaarlijks terugkerende cursus voor het personeel van het Ministerie van Defensie.

    In een enkele workshop is het voor een groep van 6 tot 20 personen al mogelijk om alle beginselen te leren en de beste verdediging tegen grofweg 10 verschillende standaard aanvallen onder de knie te krijgen. Naast de techniek is ook het mentale aspect van groot belang, wat het ook een leuke workshop maakt voor vriendengroepen of collega’s. Het idee is namelijk dat het overwinnen van grof geweld alleen lukt door bij jezelf kort een knop om te zetten en zelf asociaal geweld te gebruiken, iets wat de meeste personen (zo ook onze eigen instructeurs) van nature liever niet doen. In een groep van bekenden kan men elkaar helpen om deze mindset te bereiken.

    We bieden een veilige en inclusieve leeromgeving waar iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke conditie kan leren hoe je jezelf kunt beschermen. Onze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden en we passen de training aan op het individuele niveau.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    6 - 60 personen