Alle uitjes van Proluder

    Acteur/trainer Rob Hertog van Proluder trainingen en Acteur/theatermaker Bram Legerstee van Molière entertainment nemen we je mee naar het fictieve revue bedrijf van het illustere duo Jules en Philippe.

    In deze theatrale workshop laten we ons inspireren door de 4 persoonlijkheidstypes - rood, groen, blauw en geel - van DISC, Insights en het boek "Omringd door idioten”

    Deze voorstelling/training is geheel aan uw wensen en mogelijkheden aan te passen. Van klein naar groot, met life muziek in een echt theater met een afgeronde voorstelling tot een aan uw bedrijf aangepaste workshop met op maat gemaakte scenes bij u op de vloer. Maar altijd staat het entertainmentbedrijf van Jules en Philipp centraal. 

    Het entertainmentbedrijf van Jules en Philippe is een bedrijf als alle anderen, ook Jules en Philippe lopen tegen verschillende thema’s aan. Natuurlijk, de show “must go on”, maar achter de schermen spelen verschillende thema’s. Jules en Philippe nemen u mee achter de schermen en tonen hoe ze hier mee omgaan. Met uw steun zetten ze de stap naar verbetering. En natuurlijk tonen ze ook hun product, de revue.

    Verschillende opties qua thematiek ; 

    1. Gedragsvoorkeuren in het bedrijf.
    2. Duurzame inzetbaarheid.
    3. Grensoverschrijdend gedrag.
    4.    Inclusie.

    Wij hebben we de perfecte training ontwikkeld die niet alleen leerzaam maar ook nog eens ontzettend leuk is.

    Overleg van te voren;  Vooraf aan de boeking is er een gesprek met het bedrijf om inhoud, tijdsduur en omvang van de workshop zo passend mogelijk te maken. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    20 - 500 personen