Alle uitjes van Indoor Beach Alkmaar

    Expeditie Robinson is een adembenemend spel waarbij iedereen een belangrijke rol heeft.  Er worden teams gemaakt welke uiteindelijk 6 verschillende opdrachten moeten voltooien om het spel te winnen. 

    De opdrachten variëren van uithoudingsproeven tot behendigheidsopdrachten. Welk team weet te overleven op de eilanden van Indoor Beach Alkmaar? Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie winnen. Spanning tot aan de finish. 

    De proeven in dit spel zijn, net als in het televisie programma Expeditie Robinson, uitgebreid met verschillende onderdelen zoals bouwen, puzzelen, rennen, klauteren, natuurlijk wordt er iets gegeten, maar het draait vooral om samenwerken.

    Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever je als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. De kracht van een goede Expeditie Beach is dat er altijd wel iemand in het team zal uitblinken op één van de verschillende onderdelen. De expeditie bestaat uit 6 proeven en duurt zo’n 2 uur.

    Goed om te weten
    Je kunt deze sportieve dag bijvoorbeeld afsluiten met een gezellige borrel. Vanaf 30 personen is een uitgebreide BBQ mogelijk. Ook een ontbijt of lunch kunnen we verzorgen.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    8 - 60 personen