Out of the Office
Contact
Film
Andere activiteiten van dit bedrijf
Archery Tag is een populaire teamactiviteit. Dit fantastische, stoere spel haalt de Robin Hood in jou naar boven! Dit pijl en boog spel is geschikt voor iedereen: van managementteam tot vriendenteam. Archery Tag kent namelijk veel spelvarianten, voor uren fun of snelle actie. Durf jij de uitdaging aan? Wees gerust! Het is natuurlijk niet zo gevaarlijk als het klinkt.

De veiligheidspijlen van Archery Tag hebben geen punt maar een zachte foam tip. Daarnaast krijgt iedereen een masker, zodat ook je gezicht beschermd is. Archery Tag kan in verschillende spelvormen gespeeld worden, dat maakt het voor iedereen leuk om te spelen. Strijd in teams bijvoorbeeld voor de winst in de klassieke trefbal variant. Een andere spectaculaire spelvorm is 'the last man standing'. Hierbij speel je niet in teams, maar moet je individueel je tegenstanders uitschakelen. Word je geraakt door een pijl? Dan is het helaas game over… Blijf je als laatste over, dan word je gekroond tot de koning van Archery Tag!
Of kies voor capture the flag! Met je team probeer je het land van de tegenstanders te veroveren door. Op jullie grondgebied en dat van de tegenstander staan vlaggen. Bedenk samen een strategie en zorg dat jullie team als eerste de vlaggen van de tegenpartij naar jullie eigen grondgebied weet te brengen.

Tenslotte is er deliver the package. Een pakket moet natuurlijk ongeschonden worden afgeleverd. Dat is precies hoe deze spelvorm werkt. Het ene team brengt een ‘pakket’ (een speler uit het team) van punt A naar punt B. Het andere team probeert dit natuurlijk te voorkomen. Wordt het ‘pakket’ geraakt? Dan beginnen jullie weer bij punt A. Lukt het jullie om het ‘pakket’ ongeschonden en binnen de tijd naar punt B te brengen? Kortom, Archery Tag is een spectaculaire activiteit voor iedereen!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Aantal personen
Van 8 tot 100 personen
Ligging
In de ruime Teamtuin van onze locatie in Bussloo (midden in de Veluwse IJsselvallei) zetten we graag het speelveld voor jullie uit. De sfeervolle en groene locatie, die jullie exclusief tot jullie beschikking hebben, is de perfecte setting voor een actieve teamdag. Sluit de dag bijvoorbeeld gezellig met een borrel en een BBQ af en ervaar het echte teamgevoel met elkaar bij Out of the Office! Natuurlijk kunnen we ook op iedere locatie in Nederland het speelveld voor Archery Tag uitzetten, mits de locatie groot genoeg is. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Online Popquiz met live muziek en presentator
Out of the Office
Hamburger workshop
Out of the Office
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl