Teambuilding bij Out-Doorn in Doorn (Utrecht)

  • Out-Doorn
  • 10 - 200 personen
  • 10640
  • Beschrijving

Als teambuilding het uitgangspunt is van uw bedrijfsuitje dan is Out-Doorn de juiste keuze. Out-Doorn biedt maar liefst 4 verschillende teambuilding programma’s met een grote variëteit aan activiteiten waaraan iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, gelijkwaardig en met veel plezier kan deelnemen.

Activiteiten 
Elk programma van Out-Doorn is opgebouwd uit meerdere uitgekiende teambuildingactiviteiten die elk 45 minuten duren. Bij elke activiteit komt de groep voor een collectieve uitdaging te staan waarbij samenwerking, overleg, doelgericht en oplossend denken, inventiviteit, improvisatie, leiderschap en daadkracht essentieel zijn. Er zijn bouwopdrachten, communicatieopdrachten, puzzelopdrachten, etc. Variatie is gegarandeerd!

Programma’s
Middagprogramma ‘Explorer’ duurt 3¼ uur en kost € 49,50. Middagprogramma ‘Discover’ duurt 4 uur en kost € 54,50. Middagprogramma Joint Effort duurt 5 uur en kost € 59,50. Het avondprogramma ‘Nightshift’ kost € 67,50 inclusief een warme maaltijd. Uiteraard kunnen we ook een programma naar wens voor u samenstellen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!

Catering & Vergaderen
Out-Doorn beschikt over een eigen locatie en eigen catering. Combineer uw teambuildingprogramma met een lunch vooraf of een barbecue of buffet na afloop. Vraag naar onze menukaart voor de mogelijkheden. Out-Doorn heeft ook prima vergaderfaciliteiten. Veel bedrijven combineren het teambuildingprogramma met een vergadering, training of presentatie op het bivak van Out-Doorn. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Eigen locatie in Doorn (Utrecht)

Out-Doorn heeft een eigen outdoor locatie in de bossen van Landgoed Beukenrode tussen Driebergen en Doorn. Het is een sfeervolle plek met faciliteiten tot ongeveer 200 personen. De bereikbaarheid van Out-Doorn is uitstekend. Doorn ligt zeer centraal in Nederland aan de snelweg A12, vlakbij Utrecht, Amersfoort en Zeist.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!