(Her)beleef de militaire diensttijd in Doorn (Utrecht)

  • Mipapo
  • 10 - 200 personen
  • 10628
  • Beschrijving

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat de laatste dienstplichtigen afzwaaiden uit militaire dienst. Snijdt u het onderwerp ‘dienstplicht’ aan op een verjaardag dan heeft iedereen daar wel een verhaal of mening over. Is het dan echt helemaal voorbij? Nee! Bij Mipapo kunt u met uw collega’s of vrienden terugkeren in de tijd en de dienstplicht (her)beleven. Onze instructeurs, alle oud beroepsmilitairen, heten u graag van harte welkom.

Voor iedereen
Het bedrijfsuitje (her)beleef de dienstplicht van Mipapo is zo ingericht dat werkelijk iedereen gelijkwaardig aan alle activiteiten kan deelnemen. Man of vrouw, jong of oud, groot of klein, goede of slechte fysieke conditie; wij zorgen er voor dat iedereen met heel veel plezier op een zeer geslaagde dag terug zal kijken. Dat is toch immers de essentie van een bedrijfsuitje?

Toplocatie in Doorn (Utrecht)
Mipapo heeft een eigen militair bivak met uitstekende permanente voorzieningen en eigen catering. Het bivak is gelegen op het maar liefst 60 hectare grote en bosrijke Landgoed Beukenrode in Doorn, vlakbij Utrecht en Amersfoort. Op het bivak staan grote legertenten, er is ruime opslag, een kantine unit en eigen sanitair. Er is ruimte voor maar liefst 200 personen. Mipapo maakt gebruik van het gehele terrein van Landgoed Beukenrode. Van het particuliere voetbalveld is Mipapo de enige gebruiker.

Activiteiten
Mipapo biedt talloze activiteiten. Speuren, bouwen, navigeren, communiceren, samenwerken, oplossen, schieten, etc. Elke activiteit duurt 45 minuten. Mipapo heeft maar liefst 6 programma’s waarin allerlei verschillende activiteiten gecombineerd worden. Leuk en altijd gevarieerd!. U kunt bij Mipapo terecht voor een programma van een hele dag, een ochtend, een middag of een avond. Ook in het thema is keuze. Wilt u een programma met teambuilding, competitie, challenge of wilt u gewoon een dagje gezellig samen er op uit? We regelen het graag voor u.

Catering & Vergaderen
Na afloop van uw bedrijfsuitje kunt u bij Mipapo geheel in stijl van het leger dineren. Onze foerier zal uw verwachtingen ruimschoots overtreffen! Vraag naar onze uitgebreide menukaart. U kunt op ons bivak uiteraard ook ontbijten, lunchen en prima vergaderen. De legertenten hebben een verharde ondergrond, zijn voorzien van elektra en verlichting en kunnen ook worden verwarmd. Back to basic, maar wel goed en zeker anders!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Eigen locatie
Mipapo heeft een eigen locatie op Landgoed Beukenrode in Doorn. Doorn ligt zeer centraal in Nederland, vlakbij Utrecht en Amersfoort. Mipapo is snel een eenvoudig bereikbaar vanaf de A12, afslag Driebergen-Zeist. Er is ruime gratis parkeergelegenheid.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!