De leukste zeil- vaar en doe-uitjes!

  • LOKAAL55
  • 5 - 500 personen
  • 10799
  • Beschrijving

Het ruisen van de wind, het klotsen van het water, schitterende vergezichten, een vloot van prachtige schepen, perfect gastheerschap en uitstekende catering; dat zijn de ingrediënten voor een unieke beleving op het water!

LOKAAL55 organiseert vanuit een historisch industrieel pand in Sneek met veel passie en enthousiasme bijzondere events op en rond het water. Aan de kade ligt een zeer diverse vloot van Skûtsjes, Lemsteraken, sloepen en een salonjacht voor u klaar. Het pand zelf beschikt over verschillende ruimtes voor feesten, vergaderingen en (kook)workshops. Een groot terras aan het water leent zich perfect voor borrels en barbecues.

Mogelijkheden en uitbreidingen 

Skûtsje & Lemsteraak
De trots van Fryslân! Deze vroegere vracht- en vissersschepen zijn verbonden met de Friese handel en cultuur. LOKAAL55 beschikt over enkele wedstrijdskûtsjes, loungeskûtsjes en een majestueuze Lemsteraak. Een dagje bijkomen met ontspanning of juist een spectaculaire skûtsje regatta, het zal u lang bijblijven.

Sloepen en Salonjacht
Met een 8 persoons sloep of met een tot 40 personen grote sloep de wateren van Friesland ontdekken? Het voordeel van een sloep is dat je ook de kleinere vaarwegen kan gaan ontdekken.

Het Drijvend LOKAAL
Trots zijn wij op ons Drijvend LOKAAL! Overal kunnen wij dit bijzondere LOKAAL met bar, keukentje en toiletgroep afmeren, op de meest prachtige locaties op en rond het Sneekermeer en is gelijk de ideale plek voor een borrel, lunch of barbecue.

Al onze schepen zijn te combineren met een vergadering, paling roken, een workshop, GPS tocht met opdrachten of iPhone Challenge.

Programma en mogelijkheden
Samen met u maken wij een programma geheel passend op uw wensen en budget. Neem vrijblijvend contact met ons op. Arrangementen vanaf € 17,50 per persoon. 

Ligging uitje

U vindt ons in Sneek, onze locatie is geschikt voor 10 tot 500 personen en staat in open verbinding (10 minuutjes varen) met het beroemde Sneekermeer, het hart van Fryslân! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!