Kookworkshops en uitdagende TEAMBUILDING activiteiten

  • Lokaal 55
  • 10 - 150 personen
  • 10804
  • Beschrijving

Koken in Lokaal 55 is een perfecte activiteit als onderdeel van teambuilding. Samen koken is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen. De kok van Lokaal 55 brengt jouw team tot topprestaties tijdens het koken als teambuilding. Met als gezamenlijk doel een heerlijk diner bereiden zal er voor zorgen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Wie gaat wat doen en zijn er heldere werkafspraken? Deze teambuilding zal eindigen aan een heerlijke diner, door het team zelf bereid.
 Naast een kookworkshop is het natuurlijk ook mogelijk om aan teambuilding te doen tijdens een taart workshop of een cupcake workshop.

Taartworkshop
Tijdens een taartworkshop leer je een ronde taart voor circa 12 personen te vullen, bekleden en decoreren. We gaan aan de slag met het snijden van de taart, vullen met vers fruit of vruchtenconfiture en afsmeren met botercrème. Daarna wordt de taart bekleed met zelfgekleurd rolfondant en kun je een thema kiezen om te decoreren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uitstekers in alle soorten en maten. Er zijn volop materialen aanwezig om van iedere taart een uniek kunstwerk te maken. Voor de "Finishing Touch" gebruik je glitters en pareltjes. Een striktaart workshop bestaat uit het vullen, bekleden en decoreren van een ronde taart die we gaan versieren met een prachtige strik van fondant die bovenop de taart wordt geplaatst. 

Cup cake workshop
In de cupcake workshop ga je samen aan de slag met het vullen en decoreren van 8 heerlijke cupcakes. De decoraties die we je leren zijn drie dimensionaal en samen met royal icing spuitwerk wordt iedere cupcake een uniek mini taartje. Heerlijk met vriendinnen een cup cake workshop bij Lokaal55 als ontspanning en creatieve inspiratie.

Op het water: 
Bij een zeilregatta staat samenwerking, communicatie en inzicht centraal. Verschillende rollen en taken zijn daarbij duidelijk. Onder deskundige leiding van zeer ervaren schippers varen wij regatta’s op het Sneekermeer met Skutsjes, Lemsteraken, Valkjes of Tirion boten. We beginnen uiteraard met een palaver waarbij op duidelijke manier het reilen en zeilen aan boord bekend wordt gemaakt. Na het palaver gaan we aan boord van de schepen voor instructies en de boot leren kennen. In de middag is het regatta-time welk schip vaart het snelste en hoogste aan de wind! Na de regatta is de tuin van Lokaal55 de plek voor de prijsuitreiking en een heerlijke barbecue.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

U vindt ons in Sneek, onze locatie is geschikt voor 500 personen en staat in open verbinding (10 minuutjes varen) met het beroemde Sneekermeer, het hart van Fryslân!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!