Workshop Hondenspiegelen - Leiderschap & Gedrag

LLanfarian Events
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

CORONAPROOF UITJE

De Workshop Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. De roedel honden die wordt gebruikt voor het Hondenspiegelen zijn allemaal Border Collies. Dit is een zeer intelligent hondenras, waarmee succes wordt gegarandeerd indien men de juiste snaar aanslaat. Dat laatste wordt steeds opnieuw de uitdaging! 


Inhoud Workshop Hondenspiegelen 
Het hondenspiegelen is een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip communicatie maar ook van leidinggeven in een ongewone context te onderzoeken. De workshop bestaat uit diverse onderdelen. We starten met een introductie over roedelgedrag van honden en welke rollen de verschillende roedelleden daarin vervullen. Aansluitend kiest iedere deelnemer zijn of haar hond uit onze roedel. Die keuze kan gebaseerd zijn op de uitdaging die je ziet om juist met díe hond samen te gaan werken, dan wel een stukje herkenning en vertrouwen in het dier.

Waarom zou de hond iets voor jou willen doen? Hoe bouw je een goede relatie op? We zoeken samen naar manieren om contact te leggen met de hond zodat deze met plezier opdrachten voor je wil uitvoeren. Deze opdrachten zijn in het begin eenvoudig, maar worden steeds ingewikkelder waarbij afleidingsfactoren een steeds grotere rol gaan spelen.

De workshop Honden spiegelen eindigt met een bijzonder en uniek spel waarbij de deelnemers met hun hond de ultieme challenge aan gaan! Alle elementen die tijdens de workshop zijn beoefend  zullen hierin voorbij komen.

De Workshop Hondenspiegelen duurt circa 1,5 uur en is mogelijk in het Nederlands en in het Engels.

6 – 10 personen bij Llanfarian te Heteren € 795,- excl. btw.

Andere locatie  of andere groepsgrootte? Natuurlijk is dat mogelijk! Wij reizen door heel Nederland en delen van België. Groepsgroottes van 1 – 20 personen.Waarom u kiest voor Hondenspiegelen met LLanfarian Events

  • KWALITEIT: De focus ligt op het bereiken van uw doelstelling.
  • TOPNIVEAU: Door onze passie behoren we tot de top van de sport.
  • FLEXIBEL: We denken graag met u mee en leveren workshops op maat.
  • GECERTIFICEERD: In bezit van de juiste vergunningen, verzekeringen en vaccinaties.

Heeft u inhoudelijke wensen?
Met plezier vernemen we dit graag van u tijdens een telefonische voorbespreking. Zo sluit de workshop naadloos aan op uw bijeenkomst.

LLanfarian Events
De Workshop Hondenspiegelen wordt verzorgd door Ellen van der Zweep of één van haar enthousiaste teamleden. Allen zitten in de hoogste klasse van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 1000 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies. Gepassioneerd vertellen wij over ons werk en de sport én over de samenwerking tussen baasje en hond. Gegarandeerd dat wij u hierdoor inspireren en enthousiast maken!

Aantal personen
Van 1 tot 20 personen
Ligging

BOERDERIJ LLANFARIAN
Onze eigen landelijke locatie in Heteren 
U bent  van harte welkom op onze eigen locatie: LLanfarian! Heerlijk in het buitengebied met uitzicht op de eindeloze weilanden. Even weg uit de drukte maar toch zeer goed bereikbaar! Op slechts 2 minuten van de A50 en 10 minuten vanaf de A12. We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen.Meer informatie over onze locatie: www.llanfarian.nl 

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Workshop Schapendrijven
Llanfarian Events
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl