Unsolved Mystery

  • Liz Events
  • 6 - 3000 personen
  • 10570
  • Beschrijving

Unsolved Mystery is een echte teambuilding en samenwerkinggame die op afstand met collega's, vrienden of familie gespeeld kan worden. Het start met een mail, waarna jullie in een avontuur terecht komen met allerlei raadsel en rare gebeurtenissen. Aan jullie de taak om deze op te lossen. Zet een videoverbinding op, deel je scherm en ga samen op onderzoek uit. Welk team weet deze Unsolved Mystery helemaal op te lossen? 

Het verhaal
Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

Bedrijfsuitje / Teamuitje | € 15,- p.p.
Wil je met je bedrijf Unsolved Mystery spelen als bedrijfsuitje of teambuilding dan kan je bij ons je eigen game aanvragen. Je kunt dan zelf de datum bepalen en het spel is dan echt alleen voor jullie als bedrijf toegankelijk.

Hoe werkt het?
Unsolved Mystery wordt gespeeld in teams, bij voorkeur van 3 tot 4 personen. Op allerlei manieren ontvangen de teamleden gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Met je teamleden wissel je informatie uit, los je puzzels op en werk je samen om zo steeds een stukje dichter bij de ontknoping te komen.

De hele beleving duurt 2 tot 2,5 uur. Ieder teamlid heeft een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen, papier en een schaar nodig. Mocht je met een paar teamleden bij elkaar zitten dan is dit alles maar één keer nodig.

Voorbeeld Dagindeling
Dag van tevoren : voorbereidende informatiemail
14.30 - 17.00 Unsolved Mystery
17.00 - 17:15 Einde spel en prijsuitreiking

We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.

Bij Unsolved Mystery is samenwerking een belangrijk onderdeel. De experience is zo gemaakt dat je alles tijdens het spel via de mail of andere online kanalen toegestuurd krijgt en kunt delen via privacy proof programma’s. Tevens kunnen teams door middel van videobellen gezamenlijk puzzelen. Waardoor er ook weer een stuk informeel contact is in plaats werkoverleg. Net als dat je tijdens een bedrijfsuitje je collega’s op een andere manier leert kennen. 

Kortom. Deelnemers werken samen, hebben informeel contact en maken samen een unieke belevenis mee. Wat zorgt voor verbinding en connectie.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier in!

 

Ligging uitje

Unsolved Mystery is vanaf elke locatie te spelen, zolang er maar een stabiele internetconnectie bij alle spelers aanwezig is. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!