Buitenlandse groepsreis in Drenthe (14)

Beloon uw medewerkers met een incentive in Drenthe. Van skitrip tot een stedentrip, u vindt een reis incentive in Drenthe op WegmetdeBaas.
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

7095
TB Events: Coronoproof een uitje organiseren? Het kan! Een avondje ongecompliceerd genieten. Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan ..
Van 5 tot 800 personen
Teambuildingsspellen, Christmas Challenge Teambuildingsspellen, Christmas Challenge Teambuildingsspellen, Christmas Challenge

Christmas Challenge

7106
Teambuildingsspellen: In de maand december is het elke dag feest! Maak van december een feestmaand voor uw werknemers!  Het perfecte kerstcadeau na dit gekke jaar! Hebben jullie het jaarlijkse bedrijfsuitje wegens corona moeten verzetten? Willen jullie dit bizarre jaar met zijn allen tóch nog goed ..
Van 15 tot 1000 personen
Art of Events Productions, Bosgolf Art of Events Productions, Bosgolf Art of Events Productions, Bosgolf

Bosgolf

5268
Art of Events Productions: BOSGOLF. De leukste variant op het echte golf en geschikt voor iedereen!   Even er tussenuit We nodigen u graag uit om te komen ‘Bosgolfen,’ een leuke en verassende variant op gewoon golf, waarbij gezelligheid, team-work en competitie hand in hand gaan. U kunt daarbij op een ..
Van 15 tot 150 personen
TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City

Escape in the City

7096
TB Events: Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje! Een bedrijfsuitje willen we natuurlijk allemaal. In deze tijden kan het lastig zijn iets geschikts te vinden. Maar dit spel is in de buitenlucht en geheel coronaproof. Indien gewenst kunt u het spel ook spelen ..
Van 5 tot 800 personen
Teambuildingsspellen, FIT Challenge Teambuildingsspellen, FIT Challenge Teambuildingsspellen, FIT Challenge

FIT Challenge

7107
Teambuildingsspellen: De Fit Challenge, samen met je collega’s maar toch apart van elkaar, om ook in beweging te blijven. Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar door middel van een persoonlijk spel! Dagelijks kan men, in de eigen omgeving, deelnemen aan het spel.  Foto, video opdrachten, challenges, ..
Van 15 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl