Flikken Diner

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10673
  • Beschrijving

Stap in de wereld van de Dienst Landelijke Recherche en beleef het spannendste groepsuitje van Holland Tour Guides. Dit groepsuitje is in diverse steden in Nederland en België te organiseren. Het Flikken speurtocht & diner arrangement heeft maar één doel; het tot op de bodem uitzoeken van een lugubere moordzaak. Uiteraard combineren we dit spannende avontuur met een voortreffelijk diner zodat iedereen ook even kan ontspannen. Als echte rechercheurs gaan jullie op pad door het schaars verlichte centrum van de door jullie uitgekozen stad om het moordwapen te vinden, DNA-sporen te achterhalen en de moordenaar te identificeren. 

Voordat jullie gaan beginnen, wordt jullie groep eerst opgesplitst in speciale onderzoeksteams. Elk team gaat met het dossier en de boodschappen die via sms worden doorgegeven op zoek naar de aanwijzingen die in de stad van jullie keuze verborgen liggen. Elk team speelt tegen de klok en tegen de andere teams. Samenwerken is dus essentieel. Na een uurtje speurwerk komen jullie bij elkaar in een ander restaurant om te genieten van weer een ander gerecht. Langzaam komen jullie erachter wat er precies gebeurd is, wat het motief was van die vreselijke moord en wie er achter zat.

Welk team werkt snel en grondig aan het vinden van de juiste aanwijzingen en sporen? Wie van jullie heeft er echt talent als rechercheur? Al deze vragen worden vanavond definitief beantwoord. Het beste rechercheteam ontvangt van ons een prachtige hoofdprijs!

Programma-indicatie: 

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Flikken speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Flikken speurtocht deel 2
22.00 - 23.00 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief: 

  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in verschillende restaurants
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag
  • Mooie prijs voor het beste 'flikkenteam'
  • Te organiseren op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs: 
10 - 19 personen € 66,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 40 personen € 59,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!