Empire City Dinner Game

  • Holland Tour Guides
  • 12 - 500 personen
  • 10786
  • Beschrijving

Maak kennis met de Empire City Dinner Game van Holland Tour Guides. Een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een overheerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants aandoet. U kunt kiezen voor het Empire City straten spel of het misdaadspel, genaamd crime city dinner game. Bent u er klaar voor? 

Hoe werkt het Empire City spel?
U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablets ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:
18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Empire City Dinner Game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Empire City Dinner Game deel 2
22.00 - 23.00 Nagerecht

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- GPS tablets
- Portofoons
- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
- Leuke prijs voor het beste team
- Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:
12 - 19 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 62,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 40 personen € 59,50 p.p. excl. BTW

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!