Tuk Tuk Rally

  • Be Event Group
  • 10 - 100 personen
  • 10775
  • Beschrijving

Ga mee op Tuk Tuk Tour en voer de opdrachten uit (eventueel met IPad)!
 
Laat je oriëntatie vermogen zien en leidt de chauffeur naar de juiste locaties. Je gaat met z’n drieën per Tuk Tuk op pad (met iPad) en natuurlijk is er muziek in de Tuk Tuk aanwezig. De opdrachten (op IPad) zijn leidend tijdens deze activiteit. We beginnen met een briefing, waarna ieder zijn eigen weg gaat. Het doel is om binnen de tijd zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden op de verschillende locaties.

Zo zijn er verschillende punten op de kaart waar je naartoe kunt gaan om een nieuwe opdracht uit te voeren. Hoe verder het punt, hoe meer punten er verdient kunnen worden! Er zullen er raadsels, vragen over de omgeving en foto-opdrachten aan bod komen. Maak de leukste en gekste foto samen met je team! En wees natuurlijk op tijd terug, want de tijd loopt!

Met IPad:
De iPad is leidend tijdens deze activiteit. Met een ingebouwde map zie je precies waar jou team zich bevind en waar je naar toe moet. Maar, dit is nog niet alles, met een speciale radar zie je ook waar de andere teams zich bevinden en op het scoreboard zie je wat de tussenstand is. Je kan met de andere teams chatten maar elkaar ook saboteren. Je stuurt de tegenstanders bijvoorbeeld een gebroken iPad screen of bezorgd ze de schrik van hun leven.


Voorbeeld programma

-          Ontvangst in Scheveningen of Den Haag
-          Briefing
-          Tuk Tuk tocht met opdrachten / Wisselprogramma (optioneel)
-          Prijsuitreiking
 

Deze activiteit zal zo’n 2 uur duren, het wisselprogramma duurt ongeveer 4 uur.
 
Wisselprogramma (Vanaf 27 personen)

Vanaf 27 personen bieden wij de Tuk Tuk Game aan in een leuk wisselprogramma. De wisselactiviteit is normaliter vrijblijvend beachvolley (inclusief), maar tegen een meerprijs is het mogelijk om een andere (strand) activiteit in het wisselprogramma op te nemen, zoals vliegeren, boeren beachgolf of zandsculpturen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in met locatie voorkeur!

Trefwoorden:
Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding activiteit, team uitje, collega uitje, afdelingsuitje, tour, tocht, Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland.

Ligging uitje

- Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!