T2 Oldtimers Flower Power Tour

  • Be Event Group
  • 12 - 250 personen
  • 10856
  • Beschrijving

Go back in time met onze klassieke Volkswagenbusjes T2 oldtimers! Bloemenkrans om, gitaar mee en gaan!

We beginnen de dag met een gezamenlijke kennisquiz. Daarna gaan jullie in teams verder. Geef de chauffeur de juiste instructies om op de goede locaties te komen en beantwoord de vragen (juist).

Tijdens deze tocht gaat het vooral om het beantwoorden van de vragen en het uitvoeren van de opdracht. Zo zal er onder andere een muziektest in de opdrachten opgenomen zijn. Hier zal jullie kennis uiteraard weer getest worden, daarna mogen jullie jezelf van je creatieve kant laten zien. Maak met de meegekregen instrumenten je eigen jaren 60 nummer! Dit mogen jullie elkaar natuurlijk laten horen bij de laatste stop. Mocht je je muzikale talent liever voor jezelf willen houden, kunnen jullie ook met bodypaint een levend kunstwerk maken.

Be a Hippie!

Voorbeeld programma:

-          Ontvangst
-          Uitleg en teamindeling
-          Openingsquiz en versiering (bloemenkransen)
-          Flower Power Tour met opdrachten
-          Prijsuitreiking


Deze activiteit zal ongeveer 3 uur duren.


Uitbreidingen:
Niet zo fan van het thema maar wel van de T2 busjes? Kijk dan naar ons T2 oldtimer Tour programma. Deze activiteit is ook uit te breiden met onze nieuwe interactieve ipad Moove game! Kijk voor meer informatie op onze site. Of een “te wow” feestje met onze T1 en T2 DJ bus, te huren met of zonder DJ op locatie naar wens.

Trefwoorden:
Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding activiteit, team uitje, collega uitje, afdelingsuitje, teambuilding, tour, tochten, flower power, city tour, stadsspel, puzzeltocht, city game, Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in met locatie voorkeur! 

Ligging uitje

- Scheveningen, Den Haag
- Hoek van Holland
- Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!