FV Entertainment
Contact

Tijdens deze Corona periode wordt veel gevraagd van ons aanpassingsvermogen. 

 

Dit is een situatie die we nog nooit hebben meegemaakt, dus hoe gaan we ermee om? 

Do you wait until the rain is over, or do you want to learn to dance in the rain?

 

Daarom is op dit moment geen workshop meer gepast dan een goede improvisatie workshop. Omgaan met onverwachte situaties is precies de kern van improvisatie. Niet alleen omdat je leert te redeneren buiten je gebaande paden (je comfortzone zoals je die kende voor Corona), maar ook omdat dit een hilarische en luchtige manier is om te leren omdenken, ad rem reageren en redeneren in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Kortom; alles wat je nu nodig hebt om met frisse moed door te gaan.

 

Wij hebben onze workshop dan ook Corona-proof ingericht, (vraag naar onze Corona protocollen) maar wijken desondanks amper af van de inhoud en de energie. 

 

Leer van onze professionele trainers ( Nederlands of Engels ) te handelen in onverwachte situaties en wordt het meest ad rem team van jullie bedrijf! Geschikt voor elk type collega!

 

Dat improvisatie tot humor kan leiden, bleek al in de succesvolle improvisatie-formats op tv, zoals De Lama’s (BNN), De Grote Improvisatie Show (RTL4) en De Vloer Op (VPRO). Maar improvisatie zorgt ook voor een verbeterde samenwerking en je leert je teamgenoten beter kennen.


Onze trainers leren jullie te accepteren wat er al gezegd is, en hoe je daar via “omdenken” jouw eigen idee aan toe kunt voegen, in plaats van de oorspronkelijke suggestie van de baan te schuiven, ten behoeve van jouw idee. En dat allemaal in korte snelle hilarische oefeningen. 
 

De opzet is zo laagdrempelig, dat zelfs uw schuwste collega langzaam uit zijn/  haar schulp durft te kruipen. Het is immers improvisatie, dus niemand kan iets fout doen! Je hebt geen speciale vaardigheden nog of affiniteit met toneel/ cabaret Jullie zijn gewoon jezelf en via korte snelle oefeningen, begeleiden onze trainers jullie om eens buiten je comfortzone te gluren; “Dat doen we al jaren zo!” omdenken naar “Hee, die nieuwe manier kan ook!!”.

- (om)denken naar mogelijkheden (in plaats van 'on-mogelijkheden')
- buiten de vaste patronen (out-of-the-box) te redeneren
- te denken en reageren vanuit "ja, en..." in plaats van "ja, maar..."

In vergelijking met de meeste teambuildingsactiviteiten, is onze workshop hilarischer, accurater en verzorgt een intensievere samenwerking, met meer plezier en een solidere basis voor de toekomstige werkvloersfeer. 

Deze workshop kan elk team op dit moment goed gebruiken!
Wil je elkaar van een andere kant leren kennen? Wil je onvergetelijk veel plezier met elkaar hebben? Wil je de verborgen improvisatietalenten van je collega's ontdekken? Kortom: Wil je onze Grote Improvisatie Workshop? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand aanvraagformulier

Aantal personen
Van 6 tot 180 personen
Ligging
Wij werken op elke locatie in Nederland en Belgie. Hebben jullie nog geen locatie (op het oog) dan verzorgen wij graag een geschikte locatie in jullie regio, o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Nijmegen.

Ruim 300 bedrijven (zoals KLM, IBM, Shell, Campina, NS, vrijwel alle banken enz) en instellingen (zoals zorg-/ onderwijs-/ en vele overheidsinstellingen) gingen jullie voor.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl