Maak je eigen film met je team of bedrijf!

Filmworkshop
Contact
Ben je op zoek naar een originele workshop voor je bedrijf of team? Dan ben je bij filmworkshop.nl aan het goede adres. De professionele begeleiders van filmworkshop.nl hebben jarenlange ervaring om te zorgen dat jullie bedrijf of team een onvergetelijke dag krijgen – die de magie van film laat zien.

Filmworkshop Commercial 
In de filmworkshop Commercial gaan we per groep aan de slag om een reclamefilm te maken. Samen met je team ga je een commercial maken over een onderwerp, of om jullie eigen bedrijf te promoten. Bijvoorbeeld voor de werving van nieuwe medewerkers. Er worden meerdere groepen gemaakt en elke groep stelt een crew en cast samen. De groep bedenkt zelf het idee of gaat met een bestaand scenario aan de slag, maakt opnames met professionele apparatuur en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de commercial er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.

Filmworkshop Korte Film

In de filmworkshop Korte film gaan we per groep aan de slag om een korte (fictie) film te maken. Samen met je team ga je een korte (fictie) film maken over een zelfbedacht idee of bestaand scenario (keuze uit meerdere genres). Er worden meerdere groepen gemaakt en elke groep stelt een crew en cast samen. De groep bedenkt zelf het idee of gaat met een bestaand scenario aan de slag, maakt opnames en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de filmtrailer er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.


Filmworkshop Filmtrailer

In de filmworkshop Filmtrailer gaan we per groep aan de slag om een filmtrailer te maken. Samen met je team ga je een filmtrailer maken over een zelfbedacht idee, thema of favoriete speelfilm. Er worden meerdere groepen gemaakt en elke groep stelt een crew en cast samen. De groep bedenkt zelf het idee of gaat met een bestaand scenario aan de slag, maakt opnames en wij zorgen dat de film gemonteerd wordt. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de filmtrailer er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.

Filmworkshop Videoclip

Bij de videoclip gaat de groep aan de slag met een bestaand muzieknummer wat wordt verfilmd. De groep (of meerdere groepen) gaan aan de slag om voor een muzieknummer shots te bedenken. Hierbij kan de huidige videoclip van het nummer eventueel als inspiratie dienen. Samen met de gehele groep bedenk je eerst de shots en vervolgens staat een groot deel van de groep voor de camera en een deel achter de camera.

De filmmaker van filmworkshop.nl zal de regie en camera doen. Omdat alles in één shot wordt gefilmd zal de gehele groep goed met elkaar dienen te samenwerken. Iedereen in de groep heeft een actieve rol in de videoclip. De filmmaker van filmworkshop.nl filmt met professionele apparatuur en werkt met een Ronin waarmee de shots vloeiend en mooi kunnen worden gefilmd. Filmworkshop.nl regelt de rekwisieten, kleding en pruiken om de videoclip er nog mooier uit te laten zien. De première kan op de dag zelf plaatsvinden of wij sturen de film binnen één week naar jullie toe.


De deelnemers worden begeleid door een ervaren filmmaker en bij grotere groepen zullen meerdere filmmakers begeleiding verzorgen. De filmworkshops worden op een door jullie gekozen locatie gegeven. Uiteraard adviseren we jullie graag over andere inspirerende locaties in Nederland.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Aantal personen
Van 8 tot 500 personen
Ligging
Onze filmworkshops kunnen op alle locaties in Nederland en België
worden gegeven. 

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl