Ploegen door de Modder – Off-road Event

  • Experience Events B.V.
  • 12 - 500 personen
  • 10829
  • Beschrijving

Elk jaar is het lastig om te bedenken wat je dit jaar weer gaat organiseren als bedrijfsuitje. Vooraf wil je iets cools, iets nieuws en iets wat voor iedereen mogelijk is om aan deel te nemen. Je wilt als organisator graag na het bedrijfsuitje horen hoe goed je het georganiseerd hebt!

Samen met jou stellen we een geweldig bedrijfsuitje samen. Het is ook leuk om dit samen te doen, wij kennen de mogelijkheden met betrekking tot de bedrijfsuitjes en jij kent het beste je collega's. Wat past er bij de groep? Wat is het budget en naar welke locatie gaat de voorkeur uit? Het hele bedrijfsuitje wordt tot in de puntjes geregeld. Van koffie met gebak tot een diner, van een educatieve Slipcursus tot in de modder met de quads rijden... of toch liever met de Jeeps ons modderige Off-road terrein verkennen en daarna nog even voor Robin Hood spelen op de schietbaan?

Wil je het nog gekker? Dan kunnen wij de Ferrari of Lamborghini voor je klaar zetten, iedereen mag dan zelf een stuk rijden over de openbare weg onder begeleiding van onze instructeur. Zie je de collega's liever vanuit de lucht deelnemen? Dan zetten we voor je bedrijfsuitje de helikopter neer of een luchtballon, het kan wat ons betreft niet gek genoeg!

Wij maken er een bedrijfsuitje/personeelsdag van om nooit meer te vergeten. Wil je vooraf een keer een kijkje komen nemen, dat is uiteraard geen probleem!

Het wordt een super leuke dag zonder zorgen, jij kunt ook van deze dag genieten! Wij regelen alles!

Dit programma is ook te boeken voor particuliere groepen, vrijgezellengroepen, familiedagen, vriendengroepen etc.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje
Experience Events voert landelijk haar activiteiten uit, vraag dus naar de mogelijkheden bij jou in de buurt. Een greep uit de locaties: Gouda, Eindhoven, Almere, Leeuwarden, Harderwijk.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!