Race Experience

  • Driving-Fun
  • 2 - 60 personen
  • 10916
  • Beschrijving

Wie wil er nu niet eens zelf in een racewagen stappen en over een circuit racen? Dat kan nu! Mogelijk onder anderen op het nieuwe circuit van Zandvoort, maar ook op andere circuits.

Nadat je een kleine rondleiding op het circuit hebt gehad, kun je kijken op de Pitlane waar alle auto's klaar staan om de baan op te gaan. De regels op het circuit worden uitgelegd om jou zo goed mogelijk voorbereid de baan op te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vlaggen: wat betekent wat? Maar ook de ideale lijn, rempunten, zithouding en natuurlijk de regels op het circuit.

Onder begeleiding van onze professionele instructeurs stap je achter het stuur van een echte raceauto. Je ervaart hoe het is om het gaspedaal op de rechte stukken helemaal in te trappen, om vervolgens vlak voor scherpe bochten in de remmen te gaan en op de grenzen van het voertuig door de bochten te gaan. 

Je rijdt in een volledige race-geprepareerde BMW E36 325i met 200 pk! Samen met je instructeur neem je plaats in de racewagen. Na twee instructie rondes met de instructeur neem je zelf plaats achter het stuur en rijd je het circuit op. Gedurende het rijden zal de instructeur actief lesgeven en de snelheid opvoeren.

Wij kunnen ook een lunch of BBQ (vanaf 10 personen) verzorgen bij dit race arrangement. Ook is een mannen tegen de vrouwen arrangement mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan challenges tegen elkaar, banden verwisselen. Er zijn erg veel mogelijkheden die tot de opties behoren! 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Prijs is afhankelijk van de locatie en groepsgrootte.
Mogelijk op de circuits: Zandvoort, Zolder, TT Circuit Assen, Meppen, Spa Francorchamps, Nurburgring (Nordschleife), Bilster Berg, Le Mans

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!