Moordspel Onfortuinelijke Bankier - Ook online!

Dinerspel.nl
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Online familie-, vrienden of bedrijfsfeestje?

Onze doe-het-zelf-spellen kunnen ook op afstand gespeeld worden! De spelers krijgen de spelboekjes op hun eigen adres toegestuurd. Via online communicatie mogelijkheden zoals Skype, Zoom of zelfs de telefoon, wordt het contact tot stand gebracht. Vervolgens kan het spel gezamenlijk gespeeld worden. Compleet veilig dus en net zo gezellig als in het pre-corona tijdperk. Tijdelijk versturen wij de boekjes zonder meerprijs naar maximaal vier adressen.

Hoe dan?

Onze doe-het-zelf-dinerspellen kunnen met minimale aanpassingen ook online of telefonisch gespeeld worden. Het enige wat je nodig hebt is een verbinding waarmee alle spelers elkaar kunnen horen en eventueel zien. Als iedereen een eigen spelboekje heeft, zie en lees je allemaal hetzelfde en kan het spel net zo gespeeld worden als anders. Enige verschil is dat je niet met de hele groep fysiek in één ruimte bent. Het is zelfs mogelijk om bij de spellen een diner of hapjes te organiseren zoals normaal. Kan alleen zijn dat het eten bij Tante Marja of bij Kees van de boekhouding beter gelukt is. In deze tijden van corona maatregelen versturen wij zonder meerprijs de boekjes naar vier verschillende adressen.

Wat ga je doen

Verras je vrienden of familie met ons ludieke Moordspel De Onfortuinlijke Bankier! Met een klein budget een originele activiteit organiseren is onmogelijk? Welnee! De oplossing is het doe-het-zelf-moordspel De Onfortuinlijke Bankier. Deze hilarische detective aan tafel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden: gewoon lekker thuis met familie of vrienden, in een restaurant tijdens een diner of High Tea of gezellig met collega's in de bedrijfskantine. Ook in een Vlaamse en Engelse versie te verkrijgen!

Moordspel op locatie naar eigen keuze

De Onfortuinlijke Bankier is een amusant moordspel dat je kunt spelen tijdens een etentje, maar het is ook goed te combineren met bijvoorbeeld een High Tea of gewoon wat lekkere hapjes of alleen een borrel. Iedere deelnemer krijgt een spelboekje met daarin een duidelijke speluitleg, het script, de spelregels en natuurlijk de ontknoping. Alles komisch geschreven en prachtig geïllustreerd. Op een kraskaart kan iedereen zijn eigen bevindingen aankruisen. Spannend en gezellig!

Eenvoudig te organiseren moordspel

Dit moordonderzoek wordt geleid door… het slachtoffer zelf! Wanneer hij onder verdachte omstandigheden sterft, ontvangen de verdachten een uitnodiging voor een diner. Zij moeten gezamenlijk uitzoeken wie de moordenaar is. Die wordt passend gestraft. Zo blijven alle schandalen binnenshuis, maar komt de dader niet weg met de moord. Het script kan door ieder willekeurig aantal deelnemers voorgedragen worden, verkleed of niet. Een spelleider is niet nodig. Alles wijst zichzelf. Voor de organisator begint de pret al bij de eenvoudige voorbereiding: hij of zij ontvangt een duidelijke instructie met spel-, eet- en zelfs muziektips. Zo organiseer je met een kleine besteding en een beetje moeite een super originele activiteit.

Doe het zelf spel

Dit spel is een Doe-het-zelf spel zonder spelbegeleiding op locatie.

Ook in Engels verkrijgbaar! 

Nieuw!

Speel nu ook ons nieuwe doe-het-zelf moordspel De Koudegemaakte Kok. Dit spel heeft eenzelfde opzet als De Onfortuinelijke Bankier, maar het plot speelt zich af in de keuken van Chef kok James Butler, alwaar de een zijn brood de ander zijn dood lijkt te zijn... Spanning en humor in de bittere wereld van topchefs! Voor meer informatie neem contact met ons op!

Aantal personen
Van 2 tot 100 personen
Ligging
Moordspel De Onfortuinelijke Bankier kan op vrijwel iedere gewenste locatie worden gespeeld: op kantoor, in een restaurant naar keuze, op een locatie in uw eigen bedrijf of één van de bij Dinerspel aangesloten horecalocaties. Ideaal voor bedrijfsuitjes, teamuitstapjes, afdelingsuitjes enz.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Dinerquiz Food & Fun
Dinerspel.nl
Into the Box Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Moordspel De Ongenode Gast
Dinerspel.nl
Dinerquiz The Code
Dinerspel.nl
Back To School Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Into the Box Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Into the Box Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Dinerspel
Dinerspel.nl
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl