Back To School Quiz - Ook online te spelen!

Dinerspel
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Online familie-, vrienden of bedrijfsfeestje?

Onze doe-het-zelf-spellen kunnen ook op afstand gespeeld worden! De spelers krijgen de spelboekjes op hun eigen adres toegestuurd. Via online communicatie mogelijkheden zoals Skype, Zoom of zelfs de telefoon, wordt het contact tot stand gebracht. Vervolgens kan het spel gezamenlijk gespeeld worden. Compleet veilig dus en net zo gezellig als in het pre-corona tijdperk. Tijdelijk versturen wij de boekjes zonder meerprijs naar maximaal vier adressen.Hoe dan?

Onze doe-het-zelf-dinerspellen kunnen met minimale aanpassingen ook online of telefonisch gespeeld worden. Het enige wat u nodig hebt is een verbinding waarmee alle spelers elkaar kunnen horen en eventueel zien. Als iedereen een eigen spelboekje heeft, ziet en leest u allemaal hetzelfde en kan het spel net zo gespeeld worden als anders. Enige verschil is dat u niet met de hele groep fysiek in één ruimte bent. Het is zelfs mogelijk om bij de spellen een diner of hapjes te organiseren zoals normaal. Kan alleen zijn dat het eten bij Tante Marja of bij Kees van de boekhouding beter gelukt is. In deze tijden van corona maatregelen versturen wij zonder meerprijs de boekjes naar vier verschillende adressen.Wat ga je doen?

Waar was jij vroeger goed in op school? En hoeveel weet je daar nog van? Ontdek dit het volgende vriendenuitje, personeelsfeest of familiefeest op komische wijze met Mystery Quiz "Back To School"! Een origineel en entertainend doe-het-zelf-spel van Dinerspel.nl. Overal te spelen: thuis, op het werk, in een restaurant of de schoolkantine natuurlijk. Ga samen met collega's, vrienden of familie terug in de tijd en probeer voor één keer nog eens "Het Lievelingetje Van De Juf" te worden. Zonder al je zakgeld te hoeven spenderen! Met proefwerken, stickers voor in je schrift, speelkwatiertjes en een eindfeest. Of worden het strafregels?

 

Het Geheim Van Juffrouw Polly

Juffrouw Polly laat een mysterieuze brief achter. Hierin staat dat ze tijdens haar loopbaan een vreselijk geheim verborgen heeft gehouden. Al haar leerlingen kunnen erachter komen wat dit is. Maar daarvoor moeten wel vier proefwerken gemaakt worden. Hoe hoger de cijfers die je haalt, des te duidelijker zijn de aanwijzingen. Alle leerlingen krijgen een ingenieus spelboekje met instructies, opgaven, antwoorden, stickers, kraslagen en een rapport. En de onthulling van haar geheim natuurlijk! De leerling die de hoogste cijfers haalt én het geheim ontdekt wordt "Het Lievelingetje Van De Juf".

 

Weinig voorbereiding

"Back To School" is eenvoudig te organiseren, maar ook tot in detail voor te bereiden. Je bestelt de spelboekjes snel en gemakkelijk in de webshop van Dinerspel.nl. Daarbij ontvang je een document met spel-, eet- en muziektips en een uitnodiging. Als je wilt kan je de hele avond of middag zo "schools" mogelijk te maken. Stel bijvoorbeeld de dresscode Schoolmode Van Toen in, met petjes, brilletjes, sproetjes en schooltassen uiteraard. Niet verplicht, wel heel grappig. Ook het eten kan helemaal in stijl en voor de muzikale omlijsting hebben we een speciale playlist samengesteld.

 

Interactief en veelzijdig

"Back To School" is geschikt voor leerlingen vanaf ongeveer 10 jaar, een maximum leeftijd is er niet. De proefwerken worden individueel gemaakt maar de beleving van het spel is uiterst interactief met een flinke dosis teamgeest en meligheid. Te combineren met een diner, lunch, hapjes of chips met cola. Speel het spel waar je maar wilt: thuis, op het werk of in één van de bij Dinerspel.nl aangesloten restaurants. Tegen een verrassend lage prijs!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 4 tot 100 personen
Ligging
Back To School kan op vrijwel iedere gewenste locatie worden gespeeld: thuis, op kantoor, in een restaurant naar keuze, of één van de bij Dinerspel aangesloten horecalocaties. Ideaal voor familieuitjes, teamuitstapjes, vriendenuitjes enz.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Dinerquiz Food & Fun
Dinerspel.nl
Moordspel Onfortuinelijke Bankier - Ook online!
Dinerspel.nl
Into the Box Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Moordspel De Ongenode Gast
Dinerspel.nl
Dinerquiz The Code
Dinerspel.nl
Into the Box Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Into the Box Quiz - Ook online te spelen!
Dinerspel
Dinerspel
Dinerspel.nl
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl