Pubquiz met hilarische filmpjes

  • De Andere Quiz
  • 10 - 10000 personen
  • 10975
  • Beschrijving

Zin in een pubquiz bij jouw bedrijfsuitje met hilarische filmpjes, veel creativiteit en humor? Hier moet je zijn!

Meer dan 1000 keer geboekt met groepen tot 2500 personen. 

Bij deze pubquiz lig je regelmatig in een deuk met je collega's. Na elke quizronde wordt er een bonusvraag gespeeld. Het winnende team mag draaien aan Het Andere Rad en kan dan bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgen een punt te stelen van en ander team!

De antwoorden stuur je als team in via je mobiele telefoon (met onze mobiele app, of een openbare link) waarna ze automatisch worden nagekeken. Binnen 10 seconden is de winnaar bekend!

Pubquiz op maat
Een van de 25 professionele presentatoren waar De Andere Quiz mee samenwerkt begeleid de pubquiz van A tot Z. Naast Nederlandse quizzen zijn er ook themaquizzen, en engelstalige pubquizzen met internationale onderwerpen mogelijk. We werken samen met een native english speaker als presentator en hebben ook quizmasters in België. Eigen vragen over het bedrijf of afdeling toevoegen is ook mogelijk (+ 100 euro)!

Prijs: € 15,00 per persoon (minimaal € 400,- ex btw)
Inclusief: Uw eigen presentator 

Tijdsduur: Ruim een uur

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor dit uitje het aanvraagformulier in.

 

De Andere Quiz is ook bekend van de online Benefietquiz voor de Horeca waarmee € 821.005,- is opgehaald voor cafe's en restaurants tijdens de diverse lockdowns in Nederland.

Ligging uitje

Mogelijk in het hele land!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!