COCO, The Cocktailcompany
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops en tastings. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

Wij werken samen met 50 vaste locaties; in stadscentra, aan zee, in de Randstad tot in het zuidelijkste puntje van Nederland. Om het u helemaal makkelijk te maken, zijn wij ook te boeken op uw eigen locatie.

Rum Experience

Rum is een kwaliteitsdistilaat van de bovenste plank en kent een grote opmars in Europa! Onze Rum-expert vertelt je meer over de herkomst en het productieproces van Rum, lagering en de invloed daarvan op smaak. Ken jij Rum voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito? Het is veel meer dan dat! Na een korte introductie en tasting gaat u zelf aan de slag met het mixen van Rum met andere ingrediënten. Ga jij voor de stoere cocktail met een bite of toch liever voor een exotische Caipirinha?


Whisky Experience

Whisky is een sterke drank waar men nooit over raakt uitgepraat. Het wordt over de hele wereld geproduceerd en is te verkrijgen in alle soorten en maten. Onze Whisky-expert geeft je een introductie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces, de verschillen, maar ook de overeenkomsten tussen de varianten. Na een smaaktest ga je aan de slag met het combineren van diverse smaken. Ontdek jij, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, de trendy ‘Old Fashioned’ of geef jij de voorkeur aan de strakke Manhattan?

 

Wodka & Gin Experience 

Stef Bos zong er een liedje over, de gemiddelde Rus drinkt er zichzelf dagelijks mee onder tafel en wij mixen het tot de meest onwaarschijnlijke cocktails: wodka! En dat terwijl het woord ‘wodka’ eigenlijk Russisch is voor… ‘watertje’! Hoewel Gin beschouwd wordt als een typisch Engelse drank, liggen de wortels van dit distillaat in Nederland. Gin is eigenlijk de Engelse versie van de Nederlandse jenever en zeer geschikt om te mixen met andere dranken. De COCO bartender vertelt je over het ontstaan van Wodka & Gin, de verschillende  basisingrediënten en neemt je al proevend de gehele wereld over. Pure Wodka of toch liever ‘in the mix’? Na de tasting ga je zelf aan de slag met het bereiden van klassieke, maar ook vernieuwende Wodka & Gin Cocktails!

Cocktail workshops: 
Hoe maak je de perfecte cocktail? Onze professionele cocktailbartender leert het je in een twee uur durende workshop vol lol en interessant informatie. Je leert zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden. En misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Al deze zaken komen aan bod bij de GOCOCO cocktailworkshop. GOCOCO staat garant voor plezier, nieuwe ontdekkingen, interactie en verrukkelijke cocktails. De perfecte mix voor een geslaagd uitje!
 

Op aanvraag is ook een Tequila en/of Cognac & Brandy experience mogelijk.

Vul voor meer informatie of een vrijbljivende offerte onderstaand aanvraagformulier in. Graag tevens uw stad naar keuze even aangeven op dit formulier. 
 

Aantal personen
Van 9 tot 500 personen
Ligging
COCO organiseert cocktailworkshops in heel Nederland en België voor zowel de zakelijke als particuliere markt op diverse locaties en voor elke gelegenheid!

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Vind ook andere bedrijfsuitjes

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Cocktailworkshops
COCO, The Cocktailcompany
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl