Citygames in 's Hertogenbosch - WegmetdeBaas.nl (122)

De leukste Citygames in 's Hertogenbosch  hebben wij voor u verzameld op WegmetdeBaas!  Citygames in 's Hertogenbosch vindt u eenvoudig en overzichtelijk bij elkaar! Een citygame in 's Hertogenbosch is niet zomaar een gewoon spel in de stad spelen, want u kunt kiezen voor Citygames in 's Hertogenbosch met gps zodat de stad doorkruisd en... Lees meer
De leukste Citygames in 's Hertogenbosch  hebben wij voor u verzameld op WegmetdeBaas! 
Citygames in 's Hertogenbosch vindt u eenvoudig en overzichtelijk bij elkaar! Een citygame in 's Hertogenbosch is niet zomaar een gewoon spel in de stad spelen, want u kunt kiezen voor Citygames in 's Hertogenbosch met gps zodat de stad doorkruisd en beter leert kennen aan de hand van allerlei opdrachten, of u kunt kiezen om in de stad bijvoorbeeld een moord op te gaan lossen, of  het knotsgekke crazy 88 te gaan spelen! Bizar, hilarisch en leerzaam! Citygames in 's Hertogenbosch  met opdrachten werkt zeker positief om de relaties in uw bedrijf te verbeteren. U maakt tenslotte bijzonders mee! U kunt een citygames in 's Hertogenbosch kiezen om meer van de stad te leren kennen, maar ook om gewoon heel veel lol te maken in een stad met uw team.

Geniet samen met uw collega's van een bijzondere dag, middag of ochtend in uw stad naar keuze. Tijdens citygames in 's Hertogenbosch kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding om de stad eens te ontdekken! Van spannende tot actieve Citygames in 's Hertogenbosch. Het is niet alleen leuk, grappig of spannend, maar ook zeker positief om even uit de dagelijkse werksleur te komen.
Stad Unique, Mollenstreek Stad Unique, Mollenstreek Stad Unique, Mollenstreek

Mollenstreek

6320
Stad Unique: MollenstreekSamen de mooiste plekken in de stad ontdekken én het mysterie van de Mol oplossen. Bij Mollenstreek gaan jullie in een stad naar keuze proberen de Mol te ontmaskeren. Er zijn 5 mollen: Boaz, Anna, Dex, Evi en Claudia. De mollenstreken werden uitgehaald in 5 verschillende landen. ..
Van 2 tot 200 personen
TB Events, Deal or no Deal TB Events, Deal or no Deal TB Events, Deal or no Deal

Deal or no Deal

4884
TB Events: Speel je op safe of ga je voor goud? Deal or no Deal, wie kent het niet? De bekende tv-show waarbij je in korte tijd zoveel mogelijk geld moet verdienen en waarbij de bank jouw ‘veilige’ vriend is. Dit spannende spel speel je bij TB Events als city game. Een super spannende tocht, ..
Van 6 tot 5000 personen
JaTi, Mindf*ck JaTi, Mindf*ck JaTi, Mindf*ck

Mindf*ck

4919
JaTi: Mindf*ck is een ongeëvenaarde outdoorgame / citygame waarbij teams tegen elkaar en tegen de bedenkers van het spel strijden. De deelnemers krijgen intrigerende illusies voorgeschoteld. Het spel is doorspekt met grappige valstrikken bedoeld om de deelnemers op het verkeerde been te zetten. ..
Van 8 tot 100 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl