Bossche Penoze – Interactief

  • BosscheUitjes
  • 15 - 999 personen
  • 10853
  • Beschrijving

Tasjesdief of boevenbaas?!
Vandaag belooft het een felle strijd te worden! U bent namelijk tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. U en uw team bevinden zich in de gevaarlijke Binnenstad met een illegaal verkregen voorraad “verboden middelen”. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal prominente leden uit de onderwereld zitten u op de hielen.

De narcotica-onderwereld: het blijft angstaanjagend en tegelijk ook heel fascinerend. Het gevaar ligt altijd op de loer! Elk team wordt voor de zekerheid daarom ook uitgerust met een tablet waarop onze exclusieve ‘Penoze App’ staat.

Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team “uw illegaal verkregen voorraad” proberen te slijten in de stad en bij de tegenstanders?! Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd. Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk overhevelen van voorraadjes.

Confrontaties met andere teams zijn dan ook zeker niet uitgesloten. U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden middelen zij in hun bezit hebben.

Bossche Penoze - Interactief Stadsspel is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de Tablet en penoze-App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt

Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten ‘op maat’

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Den Bosch

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!