Bedrijfsuitje Harderwijk op het water

  • Borrelboot Harderwijk
  • 15 - 61 personen
  • 10941
  • Beschrijving

Welkom aan boord van de Borrelboot, de gezelligste sloep van Midden Nederland. De Borrelboot is een grote luxe sloep geschikt voor 61 personen.

We hebben diverse leuke vaartochten in de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde. Wat dacht u van 3 uur lekker borrelen met uw familie, vrienden of collega's terwijl u geniet van een prachtige zonsondergang? Of heeft u liever een uitgebreide BBQ aan boord?

We hebben vele mogelijkheden om uw bedrijfsuitje in te vullen. Ook kunnen we leuke combi's maken met een sportieve activiteit in de haven voordat u met uw gezelschap het water op gaat. We komen langs diverse eilandjes en gezellige jachthaventjes en terwijl uw gasten ontspannen genieten van het lekkere eten en de borrel valt er genoeg te zien op het water.

Gaat het regenen dan gaat het dak er op en feest u gewoon door! Ook dat is gewoon goed geregeld bij de Borrelboot! De sloep is voorzien van een grote koelkast en diverse koelboxen, een ruim en fatsoenlijk toilet (!!), en uiteraard een goede muziek installatie. ideaal voor bedrijfsuitje of familiedag. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. Tot snel!

Ligging uitje

Borrelboot Harderwijk heeft als vaste ligplaats de gezellige Jachthaven Strand Horst. Direct aan de A28 met veel gratis parkeerruimte. Uiteraard kunnen we u ook in Zeewolde ophalen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!