De bedrijfsuitjes van Zeilschip Bounty (5)

Zeilschip Bounty, Ga op luxe wijze op ontdekkingsreis! Zeilschip Bounty, Ga op luxe wijze op ontdekkingsreis! Zeilschip Bounty, Ga op luxe wijze op ontdekkingsreis!

Ga op luxe wijze op ontdekkingsreis!

6062
Zeilschip Bounty: Ontdek het nieuwste stukje Nederland en ervaar een unieke expeditie op een prachtig mooi, dwarsgetuigd traditioneel zeilschip. Zeilschip Bounty behoort tot de 3 mooiste traditionele zeilschepen van Nederland. Dit luxe zeilschip is ideaal voor dag- en avond vaartochten.  Reserveer deze ..
Van 15 tot 200 personen
Zeilschip Bounty, Corona veilig zeilen Zeilschip Bounty, Corona veilig zeilen Zeilschip Bounty, Corona veilig zeilen

Corona veilig zeilen

7197
Zeilschip Bounty: Snak jij ook zo naar de vrijheid en weer leuke dingen doen?   “Actief zeilen is een sport, buiten zijn, gezond bewegen geeft energie”Stap terug in de tijd! Ga op ontdekkingsreis met een prachtig dwars getuigd zeilschip en ervaar de sfeer van de Gouden Eeuw met het comfort en ..
Van 15 tot 45 personen
Zeilschip Bounty, Corona-proof zeilen! Zeilschip Bounty, Corona-proof zeilen! Zeilschip Bounty, Corona-proof zeilen!

Corona-proof zeilen!

5444
Zeilschip Bounty: Ervaar in de sfeer van toen met het comfort nu! Een unieke zeilbelevenis in open lucht. Ga op ontdekkingsreis met een dwarsgetuigd zeilschip en vaar met ons mee naar waar de wind ons heen brengt. Herleef de oude tijden op een luxe en comfortabele manier en kom meer te weten over hoe men ..
Van 15 tot 200 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl