De bedrijfsuitjes van UtrechtseUitjes (8)

UtrechtseUitjes, Escape Dinner Room Utrecht UtrechtseUitjes, Escape Dinner Room Utrecht UtrechtseUitjes, Escape Dinner Room Utrecht

Escape Dinner Room Utrecht

5820
UtrechtseUitjes: Een volledig nieuw dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room! Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Levert u het team de punten of uw denkwerk? Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Kortom, het spel is geschikt voor iedereen, ..
Van 15 tot 999 personen
UtrechtseUitjes, Fort Escape - Fort bij Vechten UtrechtseUitjes, Fort Escape - Fort bij Vechten UtrechtseUitjes, Fort Escape - Fort bij Vechten

Fort Escape - Fort bij Vechten

5733
UtrechtseUitjes: De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Utrecht. Maar liefst 3 Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen vanaf 16 personen. Het ..
Van 16 tot 90 personen
UtrechtseUitjes.nl, Hou van Holland - Dinerspel | Utrecht UtrechtseUitjes.nl, Hou van Holland - Dinerspel | Utrecht UtrechtseUitjes.nl, Hou van Holland - Dinerspel | Utrecht

Hou van Holland - Dinerspel | Utrecht

4074
UtrechtseUitjes.nl: CORONA PROOF! De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met uw collega’s! Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel. Wie is vanavond de teamcaptain en kunt u uw collega’s de baas? Wat weet u eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen?De avond in ..
Van 15 tot 999 personen
UtrechtseUitjes, Wie is de Mol? The Official Game (Utrecht) UtrechtseUitjes, Wie is de Mol? The Official Game (Utrecht) UtrechtseUitjes, Wie is de Mol? The Official Game (Utrecht)

Wie is de Mol? The Official Game (Utrecht)

5810
UtrechtseUitjes: Speel de officiële "Wie is de Mol?" citygame nu zelf! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol. We bieden u eindelijk de ..
Van 20 tot 999 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl