De bedrijfsuitjes van Top Tours & Events BV (5)

Top Tours, Over Smartlappen en Pikketanissies! Top Tours, Over Smartlappen en Pikketanissies! Top Tours, Over Smartlappen en Pikketanissies!

Over Smartlappen en Pikketanissies!

875
Top Tours: Een leuke dag in Amsterdam die start met een hilarische Smartlappen workshop in een typisch Amsterdams café. Vervolgens wordt u met uw team opgehaald door de gids die u meeneemt voor een rondleiding door Amsterdam. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een heerlijk diner in ..
Van 10 tot 500 personen
Top Tours , Avonturen in het Rijksmuseum Top Tours , Avonturen in het Rijksmuseum Top Tours , Avonturen in het Rijksmuseum

Avonturen in het Rijksmuseum

3752
Top Tours : Een gezellige dag die begint met een rondleiding langs de topstukken van het Rijksmuseum. Vervolgens volgt er een welverdiende lunch en de middag staat in het teken van een onvergetelijke teambuilding met de spannende Citygame: “Wie is de Mol?” 10.00 uur – 12.00 uur Rijksmuseum ..
Van 20 tot 500 personen
Top Tours, Cocktail Workshop met Diner Top Tours, Cocktail Workshop met Diner Top Tours, Cocktail Workshop met Diner

Cocktail Workshop met Diner

1167
Top Tours: Zin in een gezellige avond cocktails shaken en een diner? Dan wordt het tijd om wat leuks te doen met uw team. Een leuk personeelsuitje wordt u nu aangeboden in Amsterdam. 17.00 uur – 18.30 uur Cocktailworkshop Cocktails zijn helemaal hip & trendy!  U wordt ontvangen in een ..
Van 20 tot 500 personen
Top Tours , Culinair dagje Amsterdam Top Tours , Culinair dagje Amsterdam Top Tours , Culinair dagje Amsterdam

Culinair dagje Amsterdam

1168
Top Tours : Gezellig samen een culinair dagje in Amsterdam beleven? Erg leuk voor de teambuilding. Dit middagprogramma is geschikt voor groepen die houden van eten en elkaar beter willen leren kennen. We starten met een smakelijke lunch waarna enthousiaste gidsen de groep meenemen voor een ..
Van 20 tot 500 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl