De bedrijfsuitjes van Teambuildingspellen.nl (13)

Teambuildingspellen.nl, Undercover (online met buiten mogelijk) Teambuildingspellen.nl, Undercover (online met buiten mogelijk) Teambuildingspellen.nl, Undercover (online met buiten mogelijk)

Undercover (online met buiten mogelijk)

4244
Teambuildingspellen.nl: Een onlinegame in teams ingedeeld met je collega's zowel binnen als buiten mogelijkSpel: (wie kun je vertrouwen?) Een teambuildingspel waarbij er in een alliantie twee rollen zijn: 7 teamleden zijn criminelen en 1 teamlid is een undercover agent. Deze rollen zijn onderling niet bekend en is geheim ..
Van 15 tot 500 personen
Teambuildingspellen.nl, Hacked! (online met buiten mogelijk) Teambuildingspellen.nl, Hacked! (online met buiten mogelijk) Teambuildingspellen.nl, Hacked! (online met buiten mogelijk)

Hacked! (online met buiten mogelijk)

6286
Teambuildingspellen.nl: Een onlinegame in teams ingedeeld met je collega's zowel binnen als buiten mogelijk Een bloedstollend cyberavontuur: Gehackt! Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in ..
Van 15 tot 1000 personen
Teambuildingspellen.nl, De Infiltrant (coronaproof) Teambuildingspellen.nl, De Infiltrant (coronaproof) Teambuildingspellen.nl, De Infiltrant (coronaproof)

De Infiltrant (coronaproof)

5259
Teambuildingspellen.nl: Een coronaproof uitje nu ook mogelijk in:a) clusters tot 30 pers. per starttijd  (verdeeld in teams)b) als homegame- in een team met je collega's (op afstand) maar je speelt zelfstandig."De Infiltrant" is hét bedrijfsuitje om uw collega’s echt te leren kennen. Wie ..
Van 20 tot 200 personen
Teambuildingspellen.nl, Gehacked! (online met buiten mogelijk) Teambuildingspellen.nl, Gehacked! (online met buiten mogelijk) Teambuildingspellen.nl, Gehacked! (online met buiten mogelijk)

Gehacked! (online met buiten mogelijk)

6955
Teambuildingspellen.nl: Hacked (nu ook online en in teams ingedeeld) De opdrachten kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd! Een bloedstollend cyberavontuur: Gehackt! Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De ..
Van 25 tot 900 personen
Teambuildingspellen.nl, De Quiz (online met keuze uit 4 thema's) Teambuildingspellen.nl, De Quiz (online met keuze uit 4 thema's) Teambuildingspellen.nl, De Quiz (online met keuze uit 4 thema's)

De Quiz (online met keuze uit 4 thema's)

6959
Teambuildingspellen.nl: Zijn jullie op zoek naar gezelligheid met je collega's? Missen jullie de saamhorigheid, het lachen en de ware karakters van elkaar:)?Dan zijn onze Quizen echt iets voor jullie!U kunt kiezen uit 4 verschillende quizen en thema's met een Live streaming vanuit een professionele studio en een ..
Van 16 tot 500 personen
teambuildingspellen.nl, DNA Challenge (online met buiten mogelijk) teambuildingspellen.nl, DNA Challenge (online met buiten mogelijk) teambuildingspellen.nl, DNA Challenge (online met buiten mogelijk)

DNA Challenge (online met buiten mogelijk)

4263
teambuildingspellen.nl: Een onlinegame in teams ingedeeld met je collega's zowel binnen als buiten mogelijk ! Het You2 virus breekt uit!  Ga de DNA Challenge aan:  Daag uw personeel uit door te kiezen voor een event waar elke deelnemer wordt geprikkeld zijn grenzen te verleggen en dat alles met een flinke ..
Van 15 tot 500 personen
Teambuildingspellen.nl, FIT Challenge Nieuw! (online met buiten) Teambuildingspellen.nl, FIT Challenge Nieuw! (online met buiten) Teambuildingspellen.nl, FIT Challenge Nieuw! (online met buiten)

FIT Challenge Nieuw! (online met buiten)

6965
Teambuildingspellen.nl: Een onlinegame in teams ingedeeld met je collega's zowel binnen als buiten mogelijk Spel: Geen sportschool of fysieke opdrachten, maar een persoonlijk spel! Alle medewerkers kunnen het spel nu zelfstandig thuis of op iedere willekeurige locatie spelen. Hierbij worden zij ingedeeld in teams ..
Van 20 tot 800 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl