De bedrijfsuitjes van LEUKER BUITEN (3)

LEUKER BUITEN, Expeditie Drunense Duinen LEUKER BUITEN, Expeditie Drunense Duinen LEUKER BUITEN, Expeditie Drunense Duinen

Expeditie Drunense Duinen

7028
LEUKER BUITEN: De missie van Expeditie Drunense Duinen is het vinden van een verborgen route door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het is een verbindende activiteit waar samenwerking en communicatie centraal staan. De expeditieleden komen voor diverse dilemma's te staan waarbij het uiterste van ..
Van 15 tot 200 personen
LEUKER BUITEN, Expeditie Bockenreyder LEUKER BUITEN, Expeditie Bockenreyder LEUKER BUITEN, Expeditie Bockenreyder

Expeditie Bockenreyder

6054
LEUKER BUITEN: De missie van Expeditie Bockenreyder is het vinden van een verborgen route door Landgoed De Utrecht te Esbeek.Het is een verbindende activiteit waar samenwerking en communicatie centraal staan. De expeditieleden komen voor diverse dilemma's te staan waarbij het uiterste van je hersenen en ..
Van 15 tot 200 personen
LEUKER BUITEN, Expeditie Sonsbeek LEUKER BUITEN, Expeditie Sonsbeek LEUKER BUITEN, Expeditie Sonsbeek

Expeditie Sonsbeek

6053
LEUKER BUITEN: De missie van Expeditie Sonsbeek is het vinden van een verborgen route in Park Sonsbeek te ArnhemHet is een verbindende activiteit waar samenwerking en communicatie centraal staan. De expeditieleden komen voor diverse dilemma's te staan waarbij het uiterste van je hersenen en zintuigen gevraagd ..
Van 15 tot 200 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl