De bedrijfsuitjes van Evenementenlocatie Watergoed (4)

Watergoed, "Quad"  Teambuilding Watergoed, "Quad"  Teambuilding Watergoed, "Quad"  Teambuilding

"Quad" Teambuilding

5753
Watergoed: Unieke teambuilding! Quad Teambuilding Quadrijden doen we natuurlijk op ons eigen prachtige terrein met banen in diverse disciplines; snelheid en behendigheid. Op de snelheidsbaan rijden we met de 125cc quads door het zand. Op het behendigheidsparcours staan de 350cc quads voor je klaar. Het ..
Van 8 tot 200 personen
Watergoed, Off Road Terreinrijden, 4x4 kick! Watergoed, Off Road Terreinrijden, 4x4 kick! Watergoed, Off Road Terreinrijden, 4x4 kick!

Off Road Terreinrijden, 4x4 kick!

5751
Watergoed: In de modder spelen! Ben jij op zoek naar een 4x4 kick?   Tijdens het terreinrijden kom je erachter in onze eigen Land Rover Defenders! Onze Land Rover Defenders zijn geprepareerd voor het zware werk. Denk hierbij aan modderbanden, differentieelbescherming(en), keienplaat, rock sliders ..
Van 4 tot 60 personen
Evenementenlocatie Watergoed, Expeditie Watergoed Evenementenlocatie Watergoed, Expeditie Watergoed Evenementenlocatie Watergoed, Expeditie Watergoed

Expeditie Watergoed

5748
Evenementenlocatie Watergoed: In teams van minstens 5 personen ga je de strijd met elkaar aan door middel van diverse opdrachten en activiteiten. Snelheid, sluwheid, tactiek, kracht en aanpassingsvermogen worden allen gevraagd van het team. Wie voert de meeste opdrachten uit en wint daarmee de eer van de ..
Van 30 tot 1000 personen
Watergoed, Quad rijden en/of Paintball Watergoed, Quad rijden en/of Paintball Watergoed, Quad rijden en/of Paintball

Quad rijden en/of Paintball

5755
Watergoed: Super combi! Wie van snelheid en spanning houdt is bij Watergoed aan het juiste adres. Na ontvangst en kennismaking met de instructeur is het tijd om te starten met de activiteiten.    Quad rijden Tijdens dit programma wordt er gereden met 125cc Yamaha Grizzly quads. Met deze ..
Van 8 tot 200 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl