De bedrijfsuitjes van Buitenplaats Kameryck (4)

Kameryck, Ryckelijk Genieten, Voetgolf is sensationeel Kameryck, Ryckelijk Genieten, Voetgolf is sensationeel Kameryck, Ryckelijk Genieten, Voetgolf is sensationeel

Voetgolf is sensationeel

1561
Kameryck, Ryckelijk Genieten: Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Bij Kameryck in Kamerik ligt prachtig tussen de weilanden een 18 holes voetgolfbaan. Je schiet de bal vanaf de aftrap richting de vlag of de hole. Op de baan liggen allerlei hindernissen zoals sloten en grondtunnels. Daar moet de bal over- of ..
Van 2 tot 100 personen
Kameryck, De GPS Challenge Kameryck, De GPS Challenge Kameryck, De GPS Challenge

De GPS Challenge

5770
Kameryck: De GPS challange is een speurtocht door de polder van Kamerik, waarbij je, gestuurd door GPS coördinaten, van de ene plek naar de andere gaat. Op elke plek moeten opdrachten gedaan worden. Steeds worden, in de opdracht, de GPS coördinaten gegeven en navigeer je naar de volgende locatie ..
Van 4 tot 35 personen
Kameryck, Expeditie Kameryck Kameryck, Expeditie Kameryck Kameryck, Expeditie Kameryck

Expeditie Kameryck

5960
Kameryck: Survival tocht door het Groene Hart. In teams van 6 tot 8 personen maak je een “barre” overlevingstocht door de jungle van het Groene Hart. Tijdens de tocht, die over water en land gaat, ga je de strijd aan tegen de gevaren van de natuur maar ook tegen een ander team. Hoewel honger en ..
Van 6 tot 60 personen
Kameryck, Ryckelijk Genieten, Pitch&Putt Golf Kameryck, Ryckelijk Genieten, Pitch&Putt Golf Kameryck, Ryckelijk Genieten, Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf

1559
Kameryck, Ryckelijk Genieten: Pitch & Putt Golf is het korte spel van golf, met maximale slagen van circa 70 meter.  Iedereen kan het. Mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, of gevorderde golfers. Van jong tot oud; als men kan wandelen, kan men ook golfen. Voor de gevorderde golfer ideaal om zijn korte spel te ..
Van 2 tot 100 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl