De bedrijfsuitjes van ABC Events (11)

ABC Events, Rally door de Stelling van Amsterdam ABC Events, Rally door de Stelling van Amsterdam ABC Events, Rally door de Stelling van Amsterdam

Rally door de Stelling van Amsterdam

5928
ABC Events: Zelf rijden in authentieke legervoertuigen door de Stelling van Amsterdam? Dat kan! Tijdens deze rally worden er teams gemaakt en gaan jullie met een eigen legervoertuig de Stelling van Amsterdam ontdekken. Zoek de route, spot vijandigheden en zorg dat alle opdrachten en vragen juist zijn ..
Van 16 tot 300 personen
Jan Soldaat, Veluwe by Night (Nieuwe Route) Jan Soldaat, Veluwe by Night (Nieuwe Route) Jan Soldaat, Veluwe by Night (Nieuwe Route)

Veluwe by Night (Nieuwe Route)

1241
Jan Soldaat: Deze missie is onlangs geheel vernieuwd. Een andere startlocatie, een ruigere tocht en meer spanning en avontuur. Een nachtelijke rally met legervoertuigen, midden door de bossen.Jan Soldaat heeft vele uitzonderlijke missies voor u klaar liggen; één daarvan is de nieuwe ..
Van 16 tot 500 personen
ABC Events, Driving home for Christmas ABC Events, Driving home for Christmas ABC Events, Driving home for Christmas

Driving home for Christmas

1495
ABC Events: De winter is aangebroken!Santa Claus is coming to town. Een winterse rally waarbij er kerstballen uit de boom geschoten worden. Vervolgens gaat u in authentieke legerauto's door een winter wonderland rijden. Men dient de verloren pakjes die uit de arrenslee zijn gevallen te verzamelen zodat de ..
Van 16 tot 1000 personen
Jan Soldaat, Het bedrijfsuitje waar alles mag! Jan Soldaat, Het bedrijfsuitje waar alles mag! Jan Soldaat, Het bedrijfsuitje waar alles mag!

Het bedrijfsuitje waar alles mag!

1116
Jan Soldaat: ‘Jan Soldaat’, zo werd een militair vroeger in de volksmond genoemd. Deze typering is weer springlevend alleen de betekenis staat nu voor vermaak in plaats van verplichting. Jan Soldaat organiseert met behulp van originele militaire voertuigen bedrijfsevenementen voor kleine en ..
Van 16 tot 1000 personen
Jan Soldaat, Rally rijden en een zeilregatta varen Jan Soldaat, Rally rijden en een zeilregatta varen Jan Soldaat, Rally rijden en een zeilregatta varen

Rally rijden en een zeilregatta varen

1323
Jan Soldaat: “Een rally en een zeilrace“Deze missie start bijvoorbeeld op ons hoofdkwartier in Uitgeest, deze locatie is uitstekend te bereiken via de A9. Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De rally gaat van start...Bij het ..
Van 16 tot 1000 personen
Jan Soldaat, Dropzone! Meer dan een dropping alleen... Jan Soldaat, Dropzone! Meer dan een dropping alleen... Jan Soldaat, Dropzone! Meer dan een dropping alleen...

Dropzone! Meer dan een dropping alleen...

1319
Jan Soldaat: Dit is een coronaproof bedrijfsuitje!Rond de klok van 16:00 (of een tijd naar eigen keuze) verwelkomen wij u en uw gezelschap met koffie en thee in ons hoofdkwartier midden op de Veluwe.Een half uur later valt korporaal Jan binnen en geeft u de belangrijke taak om een verkenningsmissie uit te ..
Van 20 tot 500 personen
Jan Soldaat, Rally door de Bossen Jan Soldaat, Rally door de Bossen Jan Soldaat, Rally door de Bossen

Rally door de Bossen

809
Jan Soldaat: Teamopdrachten gecombineerd met een Rally met robuuste legervoertuigenMet onze robuuste legervoertuigen rijdt u een rally over de prachtige wegen op de Veluwe of door het prachtige Spaarnwoude, veel van de wegen zijn onverhard! Tijdens de rally staat teamwork centraal, de teams krijgen diverse ..
Van 16 tot 500 personen
ABC Events, Creatieve 6 kamp met paardenkracht ABC Events, Creatieve 6 kamp met paardenkracht ABC Events, Creatieve 6 kamp met paardenkracht

Creatieve 6 kamp met paardenkracht

5201
ABC Events: Kun jij 600 kg verplaatsen? En weet jij welke verrassende talenten je collega heeft? Een teamevent met paarden, honden en creativiteit.   Een verrassende dag waarbij je het tegen je collega’s op neemt in de vorm van een 6 kamp. Maar niet zomaar een 6 kamp want alle onderdelen vinden ..
Van 2 tot 25 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl