Havendropping Rotterdam

  • Be Event Group
  • 15 - 450 personen
  • 10774
  • Beschrijving

Gedropt worden in de havens van Rotterdam, hoe vaak gebeurd dat nu? Grijp je kans en maak deel uit van dit avontuur. De interactieve game begint vanaf de Kop van Zuid in Rotterdam. Met Ribboten of Watertaxi race je over het water naar diverse locaties waar de punten voor het grijpen liggen. RDM, Katendrecht en de Kop van Zuid zijn de speelvelden. In teams gaan jullie opdrachten doen en de strijd aan met de andere teams. Ontdek het ‘echte’ Rotterdam!

HET SPEL

De bedoeling is dat je aan de hand van de kaart, die op de iPad staat, de speelvelden ontdekt. In de speelvelden van Katendrecht, RDM werf en Kop van Zuid moet je de opdrachtpunten zien te vinden. En wel zo snel mogelijk. Want hoe meer opdrachten goed, hoe hoger de score. Bovendien kan je zien waar de andere teams zijn en wat hun score is, dus pas je strategie hierop aan. Maar de tijdsfactor is een bedreiging. Je bent namelijk wel gebonden aan de tijden van de Ribboot of watertaxi. Ben je niet op tijd voor de boot, dan strandt je en is het game over. Je wordt dan pas op het laatst weer opgehaald. Zo heb je geen tijd meer voor de opdrachten in de andere speelvelden.

DE OPDRACHTEN

Wij hebben verschillende opdrachten voor jullie in petto. Dit kan betrekking hebben op de historie van het RDM-terrein, het excentrieke Katendrecht of de hippe Kop van Zuid in Rotterdam. Verder komen er grappige en gedurfde opdrachten aan bod. De instructeur kent gelijk de punten toe, zodat je weet hoeveel punten je hebt verdiend. Dankzij deze gave game leer je het mooie van Rotterdam op een bijzondere manier kennen!

Internationale Keuken

Wat dacht je van een heerlijke afsluiting in de Rotterdamse Foodhallen. Internationale gerechten in een informele sfeer echt een aanrader als afsluiting van jullei event. Liever een extra presentatie moment tussendoor informeer naar de mogelijkheden

Ligging uitje

LOCATIE:  Foodhallen Rotterdam

Kop van Zuid Rotterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!