Party on Ice IJsspelen Museumplein Amsterdam

Be Event Group - Amsterdam
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Door de prachtige aankleding heerst er een echte winterse sfeer op de ijsbaan, en na de activiteit kunnen jullie in één keer door naar het aangelegen restaurant voor een Hollandse stamppot, Franse kaasfondue, of een ander winters gerecht!

De ijsspelen hebben een ontspannen en ludiek karakter waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. De ijsspelen bestaan uit een roulatie en/of wisselprogramma van de onderstaande activiteiten en kunnen uitgevoerd worden in hartje Amsterdam.

Party on Ice games:
Prikslee race
Je probeert zo snel mogelijk een parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandsche prikslee. We doen één tegen één duels tussen de verschillende teams. Hou je slee recht, maak zoveel mogelijk snelheid, en let op je techniek in de bocht, dan win je dit onderdeel zeker!

Human Icebowling
Je neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling
Curling zoals hierboven beschreven, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het midden van het huis te krijgen.

Jeu d´Ice of ijssjoelen
De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, op het ijs! Je neemt een speciale Jeu d'Ice veger en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd losbarst. Het is het de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij uit de baan en ontpop jij je tot een ware Tireur of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag? Spelen we het ijssjoelen, dan wordt het een tactisch spelletje sjoelen. Met een veger moet je de sjoelstenen/pucks door de cijfergaten zien te krijgen. Maar we schuiven om de beurt. Voorkom dus dat de steen van de tegenstander door het scoregat gaat. Dat kost je punten.

Fun Curling (optioneel)

Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “boener”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het huis(baan met cirkels) te krijgen dan de tegenstander. We leren je eerst de basistechniek van het curlen en gaan hiermee oefenen, waarna een heuse competitie gehouden wordt gehouden. Speciaal voor deze baan hebben we aangepaste curlingstenen, de op maat gemaakte Fun Curling 'stenen'.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offferte het aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 10 tot 200 personen
Ligging

Museumplein @ Amsterdam Wauw! Wat een prachtige locatie is dit voor jullie winter-uitje! Vanaf deze openlucht-ijsbaan hebben jullie een fantastisch uitzicht op de beroemde Amsterdamse musea en het concertgebouw. Door de prachtige aankleding heerst er een echte winterse sfeer op de ijsbaan, en na jullie activiteit kunnen jullie in één keer door naar het aangelegen restaurant voor een Hollandse stamppot, Franse kaasfondue, óf een ander winters gerecht!

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
IJsspelen-FunCurlen- IceCarven Maastricht e.o.
Be Event group
Escape the Pier
Be Event Group
Winter Event op maat
Be Event Group
IJssculpturen maken en Ice Expo in Scheveningen!!
Glope Events
Water Escape - Rotterdam
Be Event Group
IJssculpturen/ Ice Carven
Be Event Group
Pubquiz
Be Event Group
Party on Ice IJsspelen
Be Event Group
Après Ski Quiz
Be Event Group
Fun Curling on Ice
Be Event Group
Incentive trip Andalusië│Malaga│Sevilla
Be Event Group | Sevilla
Flower Power Tour Oldtimerbusjes
Be Event Group - Den Haag
iPad City Game
Be Event Group
Curling en IJsbeelden (€ 15,- p.p. korting)
Be Event Group | Den Haag
Air Crash Investigation | The Jungle Crash
Be Event Group | Den Haag
Tuk Tuk IJspegel Rally
Be Event Group - Den Haag
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl