Cocktail Workshop Rotterdam

  • AroundTown
  • 8 - 20 personen
  • 11122
  • Beschrijving

Leer zélf overheerlijke cocktails maken tijdens deze workshop.  A White Lady, Long Island Tea, Cosmopolitan en The BloodyMary. Dit zijn de namen van illustere cocktails.

Een cocktail is een ijs gekoelde gedistilleerde drank of likeur gemixt met zoete, zure of bittere ingrediënten en geserveerd in een speciaal voor cocktails ontworpen drinkglas. Meestal bevat een cocktail alcohol zoals wodka, rum, tequila, whisky, jenever, maar tegenwoordig vind je ook steeds meer alcoholvrije cocktails. Voor het maken van een goede cocktail heb je niet alleen de juiste ingrediënten nodig, maar ook de juiste hulpmiddelen zoals een shaker, jigger, blender, ijscrusher, mexican elbow, stirring glass en een strainer. 

De workshop
Cocktails zijn momenteel helemaal hot. Het maken van een goede cocktail is moeilijker dan je denkt. Het draait allemaal om de juiste ingrediënten, het creëren van de juiste smaak en specifieke bereidingstechnieken. En dat is nou precies wat jij gaat leren tijdens deze cocktail workshop! Dus wil jij zelf een van deze cocktails leren maken, of de skills van een echte bartender of barlady aanleren? Treedt binnen in de magische wereld van het cocktail shaken en leer al haar geheimen.

Onze professionele bartenders leren je graag alle kneepjes van het vak.

Dit arrangement omvat:

  • Welkoms drank;
  • verschillende bereidingswijzen;
  • 1 cocktail die door de bartender gemaakt wordt;
  • 1 eigen cocktail;
  • Begeleiding en uitleg tijdens het maken;

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Museumpark 5 
Centrum Rotterdam, nabij WittedeWithstraat

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!