Virtual reality op locatie - Teambuilding/ervaring

  • Virtualreality-op-locatie.nl
  • 1 - 300 personen
  • 10995
  • Beschrijving

Diepzeeduiken, over New York vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met virtual reality is alles mogelijk. Iedere activiteit passen wij helemaal aan zodat het aansluit bij jullie wensen. We zullen voor jullie altijd een virtual reality experience op maat maken. Wil je virtual reality inzetten voor teambuilding, geen probleem! Wij hebben meerdere teambuildinggames die hier perfect voor zijn. Wil je een complete experience met virtual reality? Dit is ook mogelijk, net zoals eigenlijk alles mogelijk is met virtual reality!

  • Altijd proffesionele begeleiding van onze VR-experts
  • Alle systemen in huis: Oculus, HTC, PS4, 360 cardboards en raceseats
  • Alle experiences aanwezig: van diepzeeduiken tot een stedentrip, tot escape rooms
  • Als enige in Nederland een ware teambuilding experience mogelijk
  • Vraag naar het ‘all-in’ pakket en ervaar zo alle mogelijkheden van VR voor een prikkie

Teambuilding

Virtual Reality biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding. Zo hebben wij namelijk de virtuele bom. Per groep van 2 tot 4 personen zet 1 iemand de bril op. Waarom maar 1 iemand? De andere spelers krijgen een aantal posters voor zich. De persoon met de bril ziet een gecompliceerde bom die hij of zij moet ontmantelen. Door goede communicatie moet hij duidelijk zien te maken wat hij of zij ziet. Degene met de bril heeft werkelijk geen idee wat de rest ziet. De overige groepsleden hebben namelijk de oplossing van een bom maar hoe moeten zij dit uitleggen aan degene met de bril. Dit is aan jullie! Iedere bom duurt 5 minuten. Na deze 5 minuten wordt de bril doorgegeven en volgt er een nieuwe bom. De bommen worden steeds lastiger. Welk team lost de meeste bommen op binnen de tijd?! Communiceren is de key bij het ontmantelen van de bom. Hiernaast is er ook geduld, creativiteit en stressbestendigheid bij nodig om de bommen te ontmantelen.

 

Experience

Vooraf zullen we een aantal keer contact hebben om jullie wensen te bespreken. Met virtueel reality is alles mogelijk maar dan ook echt alles mogelijk. Altijd al een keer willen varen op een bootje in Thailand? Mogelijk! Ben jij een echte formule 1 fan en wil je racen net als Max Verstappen? Mogelijk! Altijd al een keer over de strip in Las Vegas willen lopen? Mogelijk! Wil je vechten tegen een echte bokskampioen? Dit is ook mogelijk! Je kunt het zo gek niet verzinnen en het is mogelijk! Zelf geen idee wat je wilt doen? Wij hebben namelijk een lange ervaring met virtual reality dus hebben wij genoeg leuke en interessante suggesties die voor jullie geschikt kunnen zijn.

 

Wij kunnen ook een complete experience bieden die zowel teambuilding als ontspanning bevat. Bij ons is net als met virtual reality alles mogelijk! Willen jullie iets doen in een kwartier of willen jullie een hele middag bezig zijn met een VR-bril. Alles is mogelijk en naar jullie wensen in te richten. Wij zullen met onze appratuur op een locatie naar keuze komen, hierdoor kunnen wij virtual reality in heel Nederland en België organiseren. Wij staan ook vaker op evenementen met onze VR-brillen. Mocht je meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact op. Wij zullen alle mogelijkheden toelichten.

Ligging uitje
Wij bieden onze virtual reality activiteit aan door heel de BeNeLux!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!