Uniek Sieraad
Contact
Film

Een unieke workshop? Kom edelsmeden!

Uniek Sieraad verzorgt met plezier en vakkennis workshops edelsmeden voor groepen van 2 tot 45 personen. Dit kan op onze locatie, maar wij beschikken tevens over een mobiel atelier. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers een kijkje nemen in de “keuken van de goudsmid”. Zij maken onder deskundige begeleiding een zilveren sieraad. Alle deelnemers beschikken over een eigen werkbank met professioneel gereedschap en mogen de werkzaamheden zoals zagen, slijpen, vijlen, solderen en polijsten zo veel mogelijk zelf uitvoeren. De workshops worden begeleid door meester-goudsmid Ron Rijgersberg. Voor grotere groepen beschikken we over extra begeleiding door enthousiaste edelsmeden.

Om de deelnemers op weg te helpen en inspiratie op te doen zijn er voldoende voorbeelden aanwezig. Er is geen voorkennis vereist en de deelnemers hoeven niet creatief te zijn, dat zijn wij al! Wij helpen iedere deelnemer op weg naar zijn/haar mooiste creatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Alle deelnemers mogen individueel kiezen welk sieraad zij willen maken. Het is dus mogelijk voor deelnemers om zelf een keuze te maken tussen een ring, hanger, broche etc. De workshops zijn zeer geschikt voor een gemengd gezelschap in alle leeftijden.

Na afloop van dit creatieve feestje gaan alle deelnemers naar huis met een tastbaar en draagbaar aandenken; een sieraad dat naar eigen wens en idee gemaakt is en dus een mooie herinnering zal zijn aan een bijzondere dag!

Op onze locaties staan koffie, thee, fris en iets te snoepen onbeperkt voor de deelnemers klaar.

De workshops worden gegeven op alle dagen van de week, eventueel ook op zondag en in de avonduren. De aanvangstijd kunnen we in overleg aanpassen. Natuurlijk kunnen de workshops extra smakelijk en feestelijk worden uitgebreid met een lekkere borrel, High Tea, lunch of tapas-hapjes. Voor grote groepen kunnen we ook gebruik maken van een mooie ruimte bij kunstgalerie AnderZ in Reeuwijk.

 

Aantal personen
Van 2 tot 45 personen
Ligging

Ons gezellige atelier aan het water biedt ruimte aan 15 deelnemers. Voor grotere groepen maken we gebruik van een sfeervolle ruimte bij kunstgalerie AnderZ in Reeuwijk.

Beide locaties liggen vlak bij de A12, zijn goed bereikbaar en bieden voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Uw locatie
Wij beschikken over een mobiel atelier. Voor groepen v.a. 10 personen kunnen wij de workshops op iedere gewenste  locatie verzorgen. Iedere ruimte kunnen wij omtoveren tot een edelsmederij. Ook op locatie krijgen alle deelnemers een eigen werkplek, compleet met werkbank en professioneel gereedschap. Voor een workshop op uw locatie maken wij graag een offerte.

 

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl