The Canal Escape Game

  • Uitjesbureau
  • 20 - 100 personen
  • 10976
  • Beschrijving

Canal Escape Game – hét grachtenspel van Nederland

Nederland staat bekend om haar doolhof aan grachten en bruggen. Prachtig om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer… Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar is het uw taak om samen met uw team als eerste te ontsnappen uit het web van de grachten. Canal Escape Game – het leukste grachtenspel van Nederland –  begint NU!


Vaar zelf en ontsnap als eerste uit de grachten!

Bij de plenaire introductie worden de teams door onze spelbegeleiding bekend gemaakt en voor u het weet, bevindt u zich in een elektrische sloep met uw team. Uitgerust met onze smartphone en een speciale ‘Canal Escape App’, een plattegrond en diverse hulpmiddelen trotseert u de grachten van van de stad. U ontkomt er niet aan, binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is het zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaat uw team ontsnappen? Nou…


Hoe werkt de Canal Escape Game?

Allereerst door de smartphone goed in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. De speciaal ontwikkelde Canal Escape App triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties op het water en soms aan wal. Aan elk team de taak om de punten te lokaliseren op de kaart en de juiste aanwijzing te verzamelen, op de juiste plek. Misschien ligt het slotstuk wel onder de volgende kleine brug? Alles kan een aanwijzing zijn! Het goed beantwoorden van vragen en het leggen van de juiste verbindingen zorgt er mogelijk voor dat uw team als eerste weet te ontsnappen aan het waterdoolhof! Een uniek vaar-spel op de Nederlandse grachten: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar zélf varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door de stad. De vaarroute wordt door uw teams zelf bepaald, want uw team bestuurt zelf de sloep! In een nabij gelegen gezellige horecalocatie, waar een verfrissend drankje klaar staat (misschien een Muider schippertje?) komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.


The Canal Escape Game is inclusief:

  • Een elektrische fluisterboot/sloep per team
  • Eén smartphone, App en andere spelmaterialen per team
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water


Het is natuurlijk mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden. Vraag bijvoorbeeld naar de lunch-, borrel/proeverij- en dinermogelijkheden via onderstaand formulier.

Ligging uitje

Dit uitje is te boeken in: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar en Haarlem.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!