De beste vergaderbreaks van Gelderland (12)

Wij hebben voor u diverse vergaderbreaks in Gelderland verzameld. Zo kunt u eenvoudig diverse vergaderbreaks in Gelderland vergelijken. Zo vindt u bijvoorbeeld vergaderbreaks in Apeldoorn of Arnhem en omgeving. U kunt een keuze maken van een goede vergaderlocatie met een leuke activiteit. Laat u inspireren door de mooie omgeving van de Veluwe of de oude steden... Lees meer
Wij hebben voor u diverse vergaderbreaks in Gelderland verzameld. Zo kunt u eenvoudig diverse vergaderbreaks in Gelderland vergelijken. Zo vindt u bijvoorbeeld vergaderbreaks in Apeldoorn of Arnhem en omgeving. U kunt een keuze maken van een goede vergaderlocatie met een leuke activiteit. Laat u inspireren door de mooie omgeving van de Veluwe of de oude steden tijdens uw vergaderbreak in Gelderland. Of boek een korte teamtraining als vergaderbreak om de gedachte even te verzetten! Kortom, combineer het nuttige met het aangename tijdens uw vergaderbreak in Gelderland!
SOS Events-Bedrijfsfeest, Veluwe-Valley SOS Events-Bedrijfsfeest, Veluwe-Valley SOS Events-Bedrijfsfeest, Veluwe-Valley

Veluwe-Valley

4891
SOS Events-Bedrijfsfeest: Onbeperkt gebruik maken van 60 activiteiten!  Een 17 hectare grote evenemententerrein gevuld met 60 activiteiten waar u onbeperkt gebruik van kunt maken, dat is Veluwe-Valley. De activiteiten zijn heel divers, er is voor iedereen wat wils!  Van denkpuzzels tot een stormbaan en van ..
Van 10 tot 300 personen
Pitch&Putt Golf Bussloo, Pitch&Putt Pitch&Putt Golf Bussloo, Pitch&Putt Pitch&Putt Golf Bussloo, Pitch&Putt

Pitch&Putt

5485
Pitch&Putt Golf Bussloo: Pitch & Putt is het golfspel voor iedereen, de afstanden variëren van 30 tot 70 meter. Iedereen mag hier spelen met en zonder HCP. 54 (GVB) en voor jong en oud.  Pitch & Putt Bussloo is volgens de meeste spelers de meest complete Pitch & Putt golfbaan van Nederland. Wij ..
Van 2 tot 250 personen
InspirationCompany, InspiratieKamers InspirationCompany, InspiratieKamers InspirationCompany, InspiratieKamers

InspiratieKamers

3789
InspirationCompany: De InspiratieKamers in Arnhem hebben alles in zich om een vergadering, training, workshop of andere bijeenkomst tot een succes te maken. Het is een aangename, lichte, trendy ingerichte vergaderlocatie in een monumentale stadsvilla in het centrum van Arnhem. Bij de ontwikkeling en vormgeving van De ..
Van 5 tot 25 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl