The Cristofori-Dining
Contact
Andere activiteiten van dit bedrijf

De ideale locatie om  te bezoeken en te laten inspireren. Een creatief en prikkelend decor voor een memorabel private diner / live cooking / zakenborrel / walking dinner / of een kleine voorstelling. Wij ontvangen u graag aan de Prinsengracht in Amsterdam!

 
The Cristofori-Dining - Amsterdam

Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, kunstenaars en cultuurliefhebbers. Onder leiding van architect Hubert Crijns is de oude Concertzaal omgebouwd tot een ruimtelijke Loft met een eigentijdse uitstraling.

Tijdens de zonsondergang geven de historische boogramen de kans om te genieten van een adembenemend uitzicht over de Prinsengracht. Dat klinkt toch geweldig! De zaal beschikt tevens over verschillende kleine privé-zitjes, een ruime lobby en een prachtige open keuken. Fijn om even rustig te genieten of bij te kletsen.


Onze Chef-kok

Vanuit de open keuken van Cristofori verzorgt Chef-kok Marc Rewinkel magnifieke diners. Marc heeft zijn expertise opgedaan in vele sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Marc werkte in keukens van vermaarde sterrenrestaurants zoals Auberge De Hoefslag, Gravin van Buren, het Amstel Hotel en bij het wereldberoemde Noord-Spaanse El Bulli. Hij kookte als Chef bij de Kastanjehof in de Lage Vuursche, en behaalde daar een prachtige Bib Gourmand nominatie van Michelin. En u mag nu in Cristofori van Marc zijn artistieke kookkunsten gaan genieten.


De Artiesten

De Artiesten is de concept cateraar van Cristofori. Een enigszins vreemde eend in de culinaire bijt. Begonnen in het Amsterdamse TOBACCO Theater en in de loop der jaren ontwikkelt tot een creatieve concept-cateraar.

De Artiesten koken van biologisch tot uitheems, van fusion tot vegetarisch en van Michelin tot de Rollende keukens. We zijn een club die niet zomaar doet, maar altijd eerst vraagt. We prikkelen, brainstormen en dagen u uit. Zo krijgen wij uw fantasie op het bord van uw gast. Een mooi creatief gevecht dat uiteindelijk alleen maar winnaars telt. Hoe dat in zijn werk gaat? Door niet tevreden achterover te leunen bij uw eerste keuze, maar juist daarna door te blijven vragen. Wat wilt u nu eigenlijk echt bereiken met dit event? Wat wilt u nu werkelijk zeggen met de gerechten en wat is de sfeer waarin u dit wilt gaan uitdragen? We organiseren uw stoutste dromen en mooiste verwachtingen allemaal in Cristofori!


Geheimpje

Dus nu weet u het ook; het best bewaarde geheimpje van Amsterdam is… Cristofori-Dining! 

Bekijk onze speciale site voor meer informatie: cristofori-dining.nl

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Aantal personen
Van 1 tot 150 personen
Ligging

Cristofori bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Vanaf de vijfde verdieping (te bereiken met de lift) kijkt u vanuit de historische boogramen over de Prinsengracht en ziet u de ondergaande zon de grachtenpanden goud verlichten. Dat klinkt toch adembenemend!
 

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 15 tot 20 minuten lopen naar Cristofori.   
 

Cristofori is met het openbaar vervoer bereikbaar. Met tram 1,2 en 5  kunt u bij de halte Prinsengracht uitstappen. Voor overige opties verwijzen wij u graag naar 9292.nl.

Ik wil graag meer informatie/ vrijblijvende offerte ontvangen.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per mail direct het telefoonnummer van het door u opgevraagde bedrijfsuitje
Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Telefonisch contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan.
Toon mij het telefoonnummer

Vrijblijvende offerte/ meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit bedrijfsuitje.
Uw aanhef: *
Uw naam: *
Bedrijfsnaam:
E-mail adres: *
Telefoonnummer: *
Tweede tel.nr:
Geplande datum:
Aantal personen:
Uw adres en huisnummer:
Uw postcode:
Uw plaatsnaam:
Opmerkingen:
* verplicht veld.
*) Gooves biedt een overzicht van nieuwste bedrijfsuitjes op Weg met de Baas. Gooves wordt een keer in de maand digitaal verstuurd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
TOBACCO Theater
TOBACCO Theater
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl