Workshop Drone vliegen

  • TB Events
  • 12 - 5000 personen
  • 13072
  • Beschrijving

Het origineelste, gaafste en leukste uitje van het moment! Workshop Drone Vliegen is de hype die je moet ervaren met collega’s, vrienden of familie!

Drone vliegen is de rage van dit moment en iets wat je gedaan moet hebben. Drones zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Verschillende organisaties zoals politie en brandweer maken er veelvuldig gebruik van. Maar ook particulier is Drone Vliegen erg populair. Maak leuke filmpjes en foto’s vanuit de lucht en leer vliegen als echte dronepiloot!


Wat mag je verwachten van een Workshop Drone Vliegen?

We starten met een ontspannen ontvangst. Hierna worden de instructies en veiligheidsregels doorgenomen. In team verband leer je de basisvaardigheden hoe je moet vliegen met een drone. Als iedereen behendigheidsniveau PRO heeft gehaald gaan we een gaaf hindernis-parcours vliegen: let the games begin! Één voor één ga je strijden voor punten voor je team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en land weer op de landingsplek! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de dronepiloot van de dag? Een supergaaf en uniek uitje die je gedaan moet hebben! Ook ontvangen jullie na het uitje de beelden die jullie gemaakt hebben met de drone. Hilarisch om terug te kijken.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje
Dit is in vrijwel alle steden te spelen, binnen in een locatie!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!