Expeditie Robinson

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 13077
  • Beschrijving

Eens iets anders als bedrijfsuitje organiseren; Expeditie Robinson, laat je verrassen tijdens dit actieve uitje!

Voer met je team uitdagende opdrachten uit en voorkom dat je naar de eilandraad moet. Op een leuke manier doe je teambuildingactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het echte format niemand afvalt!


Wat staat je te wachten tijdens het Expeditie Robinson uitje?

Verschillende kampen strijden tegen elkaar tijdens Robinsonproeven. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij je als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met je voeten, de tangram waarbij je als team een afbeelding moet reproduceren, de traditionele eetproef waarbij je kunt kiezen uit 4 lokale delicatessen uit vreemde landen en het hengelspel waarbij je van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal moet gooien. Na elke proef moet het verliezende team naar de eilandraad en moet je een strategische stem uitbrengen op 1 van je teamgenoten.

Hierna volgt de samensmelting. In duo’s speel je de volgende proeven: een levensgrootte Memory game en de codekraker! Het winnende duo ontvangt 5 bonusstemmen wat een belangrijk hulpmiddel is om winnaar te worden van expeditie Robinson!
Hierna gaan we teams opnieuw indelen aan de hand van hoe er gestemd is. Iedereen doet dus het hele spel mee, niemand wordt geëlimineerd. In een nieuwe teamsamenstelling ga je de finale in. Bouw met je team een werkende katapult! Het team dat het verst kan schieten met hun katapult wordt de winnaar van Expeditie Robinson!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje
Deze activiteit is mogelijk in heel Nederland, Duitsland en Belgie waaronder:

Arnhem, Amsterdam,Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort,Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch, ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss,Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!