Sportief & Actief Bedrijfsuitje in Best (90)

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Best? WegmetdeBaas heeft vele sportieve en actieve uitjes in heel Nederland. Vind een actief bedrijfsuitje in Best daarom op WegmetdeBa
Toon Vertier, Tuk Special Toon Vertier, Tuk Special Toon Vertier, Tuk Special

Tuk Special

4031
Toon Vertier: Een heerlijk middagje genieten!Als de magen gevuld zijn neemt u plaats op onze meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het groene Woud. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u desgewenst bezig ..
Van 4 tot 80 personen
Fundustry events, Quad rijden Fundustry events, Quad rijden Fundustry events, Quad rijden

Quad rijden

6659
Fundustry events: Quad rijden: een onvergetelijke teamuitje! De scherpe bochten, schuine hellingen en moeilijke obstakels zorgen voor een zeer uitdagend uitje. Daarnaast zorgt het racen ook voor actie en spanning! Ervaring is niet nodig. Behendigheid, evenwicht en veel lef is wat je nodig hebt! Durf jij dit aan?Een ..
Van 6 tot 1000 personen
Fundustry events, Driften Fundustry events, Driften Fundustry events, Driften

Driften

6656
Fundustry events: Je ziet natuurlijk in films chauffeurs gladjes en cool driften door de ene na de andere bocht. Echter wordt er niet getoond hoeveel adrenaline er wel niet vrijkomt! Jouw auto beheersen onder de meest extreme omstandigheden geeft een enorme kick! Bij het driften gaat het om de techniek. De ..
Van 4 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl