Sportief & Actief Bedrijfsuitje in Arnhem (81)

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje in Arnhem? WegmetdeBaas heeft vele sportieve en actieve uitjes in heel Nederland. Vind een actief bedrijfsuitje in Arnhem daarom op WegmetdeBa
Smaakmakers Events, Zeepkistenrace Smaakmakers Events, Zeepkistenrace Smaakmakers Events, Zeepkistenrace

Zeepkistenrace

6740
Smaakmakers Events: Zeepkistenrace: het snelste uitje van het moment Als je op zoek bent naar een vernieuwende, uitdagende activiteit, kijk dan eens naar de zeepkistenrace! Tijdens deze spannende activiteit worden je handigheid, creativiteit en snelheid op de proef gesteld. Bouw de snelste en beste zeepkist en win ..
Van 10 tot 200 personen
SOS Events - bedrijfsfeest.nl, E-chopper Tour SOS Events - bedrijfsfeest.nl, E-chopper Tour SOS Events - bedrijfsfeest.nl, E-chopper Tour

E-chopper Tour

4888
SOS Events - bedrijfsfeest.nl: Stoer toeren over de Veluwe! Met de E-chopper geniet je op een leuke manier van de Veluwe. Bij de Veluwe denken we meteen aan bos, maar er is méér. Heidevelden, zandvlaktes, landgoederen en weidevlaktes tot aan de horizon. Met de E-chopper geniet je van alle aspecten van dit ..
Van 10 tot 120 personen
MAPH, Drone vliegen MAPH, Drone vliegen MAPH, Drone vliegen

Drone vliegen

5287
MAPH: Drone workshop, ervaar de nieuwste hype! Leer de technieken met verschillende types drones, maar doe het snel, want u wilt toch ook een van de eersten zijn die dit heeft uitgeprobeerd? Onbemande vliegtuigjes, drones, zijn zeer populair. Deze upcoming hightech experience, drone vliegen, kunt u bij ..
Van 15 tot 1000 personen
Watergoed, Quad Teambuilding Watergoed, Quad Teambuilding Watergoed, Quad Teambuilding

Quad Teambuilding

5753
Watergoed: Programma Bij aankomst op Watergoed worden jullie bij de brug van harte welkom geheten. Na de kennismaking met de instructeur(s) ga je op pad! Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes voor uw waardevolle spullen. Tussen de ..
Van 8 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl