Sportief & Actief Bedrijfsuitje (281)

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? WegmetdeBaas heeft vele sportieve en actieve uitjes in heel Nederland. Vind een actief bedrijfsuitje daarom op WegmetdeBa
Uitjesbazen, Escape the City Uitjesbazen, Escape the City Uitjesbazen, Escape the City

Escape the City

6219
Uitjesbazen: Escape the City!Ga met het team op pad om de stad te bevrijden! In de stad liggen verschillende bommen verstopt, wie kunnen deze ontmantelen? Juist, jullie!Met een legerkist ga je de stad in, in de kist zitten diverse uitdagende spellen. Elk opgelost spel geeft een plek waar de bom verstopt ligt. ..
Van 4 tot 300 personen
De Partij, Step Expres De Partij, Step Expres De Partij, Step Expres

Step Expres

5116
De Partij: Op onze moderne Kickbikes heeft u al snel de smaak van vroeger te pakken want, wie kent het niet. Geschikt voor de weg en ook voor de meeste onverharde wegen behalve zand. Losse verhuur mogelijk in heel Nederland en Belgie. Bepaalt u uw eigen route of wenst u gebruik te maken van een ..
Van 12 tot 500 personen
Friends Events, ***POWERKITEN*** Friends Events, ***POWERKITEN*** Friends Events, ***POWERKITEN***

***POWERKITEN***

5476
Friends Events: Voel de trekkracht en ervaar de snelheid van een ´Nasawing´ vlieger tijdens een kennismaking met het powerkiten. Bij voldoende wind kan je je mee laten sleuren door de vlieger   Na het welkom zal de instructie van het vliegeren verzorgd gaan worden.vercolgens gaan jullie in ..
Van 10 tot 400 personen
TeamBiesbosch, Escape Island TeamBiesbosch, Escape Island TeamBiesbosch, Escape Island

Escape Island

5806
TeamBiesbosch: Jullie zijn griendwerkers op pad in de Biesbosch, zijn jullie een team? Vertrokken uit het dorpje Werkendam (de vrouwehemel) en aan het werk op de eilanden in de Biesbosch. Kom je het eiland ook weer af voordat het hoog water wordt... Navigeren, denken, varen. Er zijn veel vaardigheden nodig om ..
Van 8 tot 350 personen
Be Event Group/Glope Events, Tuk Tuk Rally Be Event Group/Glope Events, Tuk Tuk Rally Be Event Group/Glope Events, Tuk Tuk Rally

Tuk Tuk Rally

5866
Be Event Group/Glope Events: Tijdens deze Tuk Tuk tocht draait het om kennis en oriëntatievermogen. Daarnaast moet je op de juiste manier instructies geven aan de chauffeur, want zij hebben geen idee waar ze heen moeten rijden. Leg jij het parcours met je team het snelste af en scoren jullie de meeste punten, dan zitten ..
Van 10 tot 99999 personen
TOP-uitje.nl, De Mol op het Water TOP-uitje.nl, De Mol op het Water TOP-uitje.nl, De Mol op het Water

De Mol op het Water

5986
TOP-uitje.nl: De Mol op het water. Topbeleving voor groepen! Dit is een  knalhard spel dwars door De Biesbosch met unieke challenges en plotwendingen, waarbij de deelnemers elkaar geen moment uit het oog willen verliezen. Want… op elke boot zit een Mol! Voor vertrek uit de haven worden de ..
Van 15 tot 200 personen
Scootertje Gezond, Scooter Dorpen Derby Scootertje Gezond, Scooter Dorpen Derby Scootertje Gezond, Scooter Dorpen Derby

Scooter Dorpen Derby

4373
Scootertje Gezond: Lachen, gieren brullen op de scooter! Geniet van de prachtige omgeving, een veelzijdig bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familieuitje!Parijs Dakar, Grand prix van Monaco, Schumacher, Jos Verstappen, laat me niet lachen! Deze rally voert u langs Nationaal Park de Biesbosch en langs en over ..
Van 10 tot 1000 personen
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events, GPS sloepentocht Kagerplassen Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events, GPS sloepentocht Kagerplassen Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events, GPS sloepentocht Kagerplassen

GPS sloepentocht Kagerplassen

5003
Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events: Het ideale uitstapje, groepsuitje, bedrijfsuitje, relatiedag, afdelingsuitje! M.b.v. een GPS systeem maakt u een leuke nautische sloepentocht (verkenningstocht) over de Kagerplassen.Na ontvangst in onze blokhut aan het water, scheept u in aan boord van één van onze 8 persoons sloepen ..
Van 24 tot 200 personen
Watergoed, Quad Teambuilding Watergoed, Quad Teambuilding Watergoed, Quad Teambuilding

Quad Teambuilding

5753
Watergoed: Programma Bij aankomst op Watergoed worden jullie bij de brug van harte welkom geheten. Na het ontvangst en kennismaking met de instructeur(s) ga je op pad! Voor aanvang van de activiteiten is er de mogelijkheid tot omkleden in het facilitair centrum. Hier staan kluisjes waar de waardevolle ..
Van 8 tot 200 personen
Outdoor Valley, Teamtrail Outdoor Valley, Teamtrail Outdoor Valley, Teamtrail

Teamtrail

5783
Outdoor Valley: Leer collega's beter kennen en verbeter de samenwerkingSamenwerken, vertrouwen en communiceren staan centraal tijdens de teamtrail bij Outdoor Valley. Dit programma  wordt op maat aangeboden. De ruim 40 verschillende opdrachten bieden voor elke competentie mogelijkheden. Hierbij kan je denken ..
Van 8 tot 100 personen
SOS Events-Bedrijfsfeest.nl, Mini Classic Tour SOS Events-Bedrijfsfeest.nl, Mini Classic Tour SOS Events-Bedrijfsfeest.nl, Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

4890
SOS Events-Bedrijfsfeest.nl: Klassieke rally in Mini Coopers  Rijden in een authentieke Mini Cooper! De geur van benzine, de trommelremmen en het stugge sturen brengen u terug in de tijd. Iedereen kent ze wel, maar heeft u zelf wel eens achter het stuur plaatsgenomen? Met dit originele bedrijfsuitje neemt u met uw ..
Van 15 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl